![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Eu am mai luat un examen cu nota 9 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 2 au trecut.....mai sunt doar 5 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Felicitari!!! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Azi am demonstrat ca sunt tare blonda.
Dupa ce abia am dormit in ultimele zile si am invatat pe rupte la o materie groaznica, azi m-am dus intr-un suflet la facultate cu gandul sa mai scap de un examen. Si acolo...surpiza! Nici urma de colegi/prof/examen. Dupa lungi sapaturi si tras un prof la raspundere ca nu respecta programarile examenelor, am aflat ca am incurcat 29 februarie cu 29 ianuarie. La naiba! Am uitat ca februarie mai are si 29 de zile din cand in cand. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si ce-am mai invatat... Goooooooood, I need a drink! |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ala, esti criminala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Afobia, inchina-ti ochiul (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Eu stiam ca asta ar fi o metoda sa scapi. Aaa, si sa stii ca ma obisnuisem cu avatarul ala, te reprezenta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) But i like you anyway (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ala (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Las' domne...bine ca nu fuse 29 decembrie.
Pe mine nu ma doare capu', dar am facut si eu una de blonda: m-am chinuit nu stiu cate zile la o situatie si azi cand m-am dus la sefa sa ma descurce, mi-a dat o solutie mult mai simpla la acel raport, pe care s-o inteleaga si altcineva in fara de mine. Am un talent sa ma complic....de speriat. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
io lesin de foame; am tulit-o de la serviciu, am ajuns acasa, imi pun un sheridan cu gheata si ma duc sa fac mincare; sa sparg gura tigului! ...de fapt, lesin de foame, nu am halit nimic de ieri dupa-masa.
si da, nu am ochelarii pe nas si nu vaz ce scriu la lap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hihi! Fanny, multumim pentru bunatati, gust din toate, se poate? Desi pentru mine ar merge un Martini, pentru ca mananc masline verzi... goale (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce bunatati...ca nu le vazusem. Mie-mi urla burta de foame...precum Dianei, dar eu am mancat la pranz.
Abia astept sa plec si eu acasa sa ma infig intr-un pomelo. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
ca bine zici, roxy. am si eu un pomelo prin frigider. uitasem de el. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 01:31 PM |
|