![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata si de aici... maine am examen, lene mare, fara chef, alea alea. Ies la cumparat farduri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
plec sa halesc!!!
revin!!! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pe mine ma doare capu`.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
pe mine o sa ma doar cam intr-o ora (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
buna si de la mine
e asa frumossssss in oras, soare, cald.. (in limita bunului simt al lunii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). eu nu sunt foarte bine dispusa.. trec prin jurnal sa zic si de ce. ma apuc de invatat. kissuri |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Va salut si eu. Astazi abia am avut timp sa respir. Dar se aud si lucruri bune... bate vant de schimbare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si la noi a fost soare da' frig.
Sa aveti o seara frumoasa si spooooooooooor la invatat fetelor care sunt in sesiune. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Eu mi-am mai revenit din boala. (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu mai arunc cate un ochi prin cursuri....maine am examen la mate speciale (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bafta dragutelor in continuare!
Philia ma bucur ca ti-ai revenit. Io stau un pic si mai citesc pe forum, ca la serviciu nu prea mai am timp si dup'aia m-apuc si eu de franca, daca nu ma ia somnul. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 12:41 AM |
|