![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Succes maine la examen, Rozy!
Insanatosire grabnica, Philia! Apropo de asta, eu nu am mai racit, imbolnavit de cativa ani buni si toata lumea imi spune ca umblu dezbracata. Vedeti..asa iti calesti organismul!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) glumesc.. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mh, maine am exam, si eu ma pregatesc ca ma uit la grey's anatomy! Ce om sunt! Daaar, am citit ceva ceva, sper sa fie ok.
Succes la examene, dragelor, pe maine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu bucataresc
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io prajituresc. Si mi-am tras si-o arsurica, de-abia imi trecuse una mai urata pe mana cealalta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Daca-i dau asa mai departe cu arsurile, candva oi incepe sa ma laud cu ele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Bafta celor care au examen maine! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Moama, ce activitate nu a fost azi in bar. Todomondo-i ocupata.
Question, tell me what u think about this: se cam dau taticii la mine, adica nenii copiilor unde-s diriga, mai tineri sau trecuti de-a doua tinerete- sa-mi explice, sa ma intrebe cum sa procedeze, sa stam de vorba. Que ago? (IMG:style_emoticons/default/help1.gif) |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
No haces nada..los tratas con indiferencia si puedes..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
le spui povesti de groaza despre andropauza walpu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si despre burti, chelii, butelii
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
moaaaaaaaaa, forte..
la ora asta? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) io trag pe dreapta. noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
Bafta la examene!Eu maine ma mai lupt cu unu. Mi-am revenit aproape complet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cu exceptia a 2 cosuri care mi-au aparut de la servetele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 06:49 PM |
|