![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Neata fetele!va salut si eu de pe pozitii..de invatat...ba in pat,ba la birou...alternez,sa nu obosesc:) va pup si va urez o zi super!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Neata,
Multa bafta pt. fetele ce au azi examen. Sa auzim de bine. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bafta, fetele!
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) bafta fetelor cu examene azi!!
ma cam doare capul in fiecare dimineata de vreo cateva zile...ce mama naibii o fi?! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
neatza
io tocmai aflai ca si-a luat zboru' de la etajul 10 un pustiulica din bloc. a fost la stirile protv de dimineata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
forte, studentul de la teologie? am vazut si eu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
da, baiatu ala.
am senzatia ca blocu' e blestemat, acum 3 luni - scurgere de gaze, acum - tembelu' asta care s-a crezut superman de ce naiba nu inteleg oamenii ca viata e ceva mult prea frumos si prea pretios ca sa o arunci pe geam? sunt multi oameni bolnavi incurabil care trag cu dintii de fiecare fir de viata, de fiecare secunda, si omu' asta nu a gasit alta rezolvare decat... poc! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
adica omu chiar credea ca poate sa zboare? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
am o foame de vad verde cu puncte rosii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) am papat azi dim un kiwi si laptic cu cereale. vad ca e bine deocamdata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mutat la Totul despre acnee :click pe link
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
am venit si eu ! 'na ziua! luat 8 la mate....mai am inca 2 examene si scap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ma enerveaza de mooor!am o energie de cand iau vitamine..cred ca as putea sa dorm din 2 in 2 zile (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 01:06 PM |
|