![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
albina, chiar te-ai dat cu Montignacu'? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu am mancat numai un mar si ma roade acum o foameeee...Si trebuie sa-i astept pe cei care s-au dus la masa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
da, baiatu ala. am senzatia ca blocu' e blestemat, acum 3 luni - scurgere de gaze, acum - tembelu' asta care s-a crezut superman de ce naiba nu inteleg oamenii ca viata e ceva mult prea frumos si prea pretios ca sa o arunci pe geam? sunt multi oameni bolnavi incurabil care trag cu dintii de fiecare fir de viata, de fiecare secunda, si omu' asta nu a gasit alta rezolvare decat... poc! subscriu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) din cate am inteles, s-ar fi gasit si o seringa langa el. posibil sa fi fost drogat :| |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
de abia am reusti sa-mi printez faza 1!
in weekend incerc sa ma documentez, dar o iau incet incet... dar micul dejun e conform de 2 sapt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) incerc si eu sa ce fac? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
rozel, congrats pentru 8. si urmatorii 10 de la ultimele 2 examene (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
p.s. am slabit 2 kg asa de-aiurea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
as vrea si eu ca tine!!
iar s-a luat asta de mine de dimineata de m-a durut stomacu' o ora! mi-a zis sa fac un desen...l-am facut si l-am printat in forma bruta sa-l vada... si se uita pe el,(evident sefu in birou) si incepe sa se rasteasca la mine ca de nu am scris ca-s 2 piese din astea? de ce am lasat numai una? eu chiar nu stiu sa citesc un desen?? si i-amzis ca stiu ca-s 2 dar nu e terminata treaba inca... si am strambat din nas si m-am intors cu spatele. si nu a mai zis nik... e de kkt toata situatia.... si mi s-a terminat si pauza si tre sa ma pauc de munca iar.... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
io rad ca o cretina de vreo 10 minute, mi-am gasit o poza a unei prajituri pe un alt forum - luata direct din albumu' meu de pe photobucket - si prezentata ca fiind creatie proprie, facuta la robotu' de bucatarie.
moaaaaaaaa sunt material didactic! sunt mandra de mine! merci Cleo si Kalua pentru retete si sfaturi, merci mamei ca m-a facut! aa. ce mai trebe scris in discursul de multumire? (incerc sa-mi reglez respiratia de la ras, da nu prea-mi iese) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Forte, pai ia pune domne prajitura cu pricina aici...s-o vedem si noi, sa ne dam seama daca-i bun ori ba 'robotu' ala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Eu am venit de la masa cu burta plina....si-am mancat si-o prajitura...si cand am sunat-o pe d-na Mimi sa intreb daca a pus vreun cognac in ea, mi-a spus c-a pus, ca altfel ar fi iesit gretoasa. Asa ca acusica ii bine dispusa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Albi, eu n-as rezista sa muncesc in conditiile astea. Nu se poate sa nu-l prinzi la cotitura. Trebuie sa i-o coci si tu. Eu sunt mai bataioasa, si n-as suporta sa fiu neindraptatita. Ma enervez numai cand citesc ce ti se intampla tie. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
e bun ma, ca e poza si pe aici, e poza de la Dobos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata...o vazui...si ce-a facut robotu' la faza asta? Ca pare atat de hand-made ca numai un inocent ar crede ca-i facuta de robot.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nush, ma duc sa-l intreb.
da nu prea stie sa vorbeasca - sau avem o problema de comunicare ? azi noapte nu am reusit decat sa-l fac sa toace varza, da' nu prea seamana a prajitura. mai incerc diseara |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 01:06 PM |
|