IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1278 1279 1280 1281 1282 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Jan 31 2008, 12:42 PM
Post #12791

Musafir

albina, chiar te-ai dat cu Montignacu'? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu am mancat numai un mar si ma roade acum o foameeee...Si trebuie sa-i astept pe cei care s-au dus la masa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Jan 31 2008, 12:50 PM
Post #12792

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

QUOTE(fortelady @ Jan 31 2008, 12:14 PM) *
da, baiatu ala.
am senzatia ca blocu' e blestemat, acum 3 luni - scurgere de gaze, acum - tembelu' asta care s-a crezut superman
de ce naiba nu inteleg oamenii ca viata e ceva mult prea frumos si prea pretios ca sa o arunci pe geam? sunt multi oameni bolnavi incurabil care trag cu dintii de fiecare fir de viata, de fiecare secunda, si omu' asta nu a gasit alta rezolvare decat... poc!

subscriu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) din cate am inteles, s-ar fi gasit si o seringa langa el. posibil sa fi fost drogat :|

+Quote Post
albinuza
post Jan 31 2008, 12:52 PM
Post #12793

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

de abia am reusti sa-mi printez faza 1!
in weekend incerc sa ma documentez, dar o iau incet incet...
dar micul dejun e conform de 2 sapt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
incerc si eu sa ce fac?
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Jan 31 2008, 12:56 PM
Post #12794

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

rozel, congrats pentru 8. si urmatorii 10 de la ultimele 2 examene (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

p.s. am slabit 2 kg asa de-aiurea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jan 31 2008, 01:56 PM
Post #12795

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

as vrea si eu ca tine!!

iar s-a luat asta de mine de dimineata de m-a durut stomacu' o ora!

mi-a zis sa fac un desen...l-am facut si l-am printat in forma bruta sa-l vada...
si se uita pe el,(evident sefu in birou) si incepe sa se rasteasca la mine ca de nu am scris ca-s 2 piese din astea? de ce am lasat numai una? eu chiar nu stiu sa citesc un desen??
si i-amzis ca stiu ca-s 2 dar nu e terminata treaba inca... si am strambat din nas si m-am intors cu spatele. si nu a mai zis nik...
e de kkt toata situatia....

si mi s-a terminat si pauza si tre sa ma pauc de munca iar.... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jan 31 2008, 02:30 PM
Post #12796

Musafir

io rad ca o cretina de vreo 10 minute, mi-am gasit o poza a unei prajituri pe un alt forum - luata direct din albumu' meu de pe photobucket - si prezentata ca fiind creatie proprie, facuta la robotu' de bucatarie.
moaaaaaaaa sunt material didactic! sunt mandra de mine! merci Cleo si Kalua pentru retete si sfaturi, merci mamei ca m-a facut!

aa. ce mai trebe scris in discursul de multumire? (incerc sa-mi reglez respiratia de la ras, da nu prea-mi iese)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 31 2008, 02:41 PM
Post #12797

Musafir

Forte, pai ia pune domne prajitura cu pricina aici...s-o vedem si noi, sa ne dam seama daca-i bun ori ba 'robotu' ala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Eu am venit de la masa cu burta plina....si-am mancat si-o prajitura...si cand am sunat-o pe d-na Mimi sa intreb daca a pus vreun cognac in ea, mi-a spus c-a pus, ca altfel ar fi iesit gretoasa. Asa ca acusica ii bine dispusa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Albi, eu n-as rezista sa muncesc in conditiile astea. Nu se poate sa nu-l prinzi la cotitura. Trebuie sa i-o coci si tu. Eu sunt mai bataioasa, si n-as suporta sa fiu neindraptatita. Ma enervez numai cand citesc ce ti se intampla tie.

+Quote Post
fortelady
post Jan 31 2008, 02:44 PM
Post #12798

Musafir

e bun ma, ca e poza si pe aici, e poza de la Dobos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 31 2008, 02:47 PM
Post #12799

Musafir

Gata...o vazui...si ce-a facut robotu' la faza asta? Ca pare atat de hand-made ca numai un inocent ar crede ca-i facuta de robot.

+Quote Post
fortelady
post Jan 31 2008, 02:49 PM
Post #12800

Musafir

nush, ma duc sa-l intreb.
da nu prea stie sa vorbeasca - sau avem o problema de comunicare ? azi noapte nu am reusit decat sa-l fac sa toace varza, da' nu prea seamana a prajitura. mai incerc diseara

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1278 1279 1280 1281 1282 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 01:06 PM