![]() ![]() |
Mar 30 2007, 11:45 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 |
nu (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) atata timp cat iti faci treaba, nu vad rostul disperarii asteia...
|
|
|
|
Mar 30 2007, 12:05 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
nu credeam ca e posibil asa ceva (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Mar 30 2007, 12:19 PM
|
|
Musafir |
Ptiu, drace!
Mai depinde si ce legi exista intr-o tara. Eu am mancat bine la cantina si cand m-am intors am gasit niste e-mailuri la care n-am stiut ce sa fac: sa rad sau sa plang. Am ras pana la urma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si-am pus mana pe telefon si i-am explicat turcului un sfert de ora niste chestii elementare. |
|
|
|
Mar 31 2007, 08:14 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata fetelor. Ultima veste pe aceasta saptamana de la minunatul meu job este ca lucrez 2 sambete pe luna. Asta e una din ele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deja e de ras! Si m-a amuzat si ce am citit cu monitorizarea prin alte firme (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum, nu stiu cati pureci voi face eu pe aici, mai ales tinand cont de faptul ca pot pleca daca vreau. Stau 3 luni ca atat e contractul si pe urma mai vedem....
Cat despre faptul ca citesc ce scriu pe meebo, nu au decat. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Mar 31 2007, 09:58 AM
|
|
Musafir |
imi zicea ca fac acelasi lucru si cu retelele de calculatoare...si nu e o singura firma de acest gen...vi se pare normal? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) pai, calculatoarele alea sunt proprietatea firmei, cred ca au voie sa instaleze chestii de supraveghere pe ele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) depinde de legislatie pana la urma... si de istoricul angajatilor |
|
|
|
| adila_me |
Apr 2 2007, 02:38 PM
|
|
Musafir |
sfioasa,tremuratoare,plina de speranta si doleante......cu inima cat doi puricei ,ma apropii tiptil de forumul vostru(vostru =ma refer la admini),ma scutur de orice emotie si,si,si,si ..ma bag in seama :Buna ! zbarrrr...... :nesigur:
|
|
|
|
Apr 2 2007, 02:41 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) adila
|
|
|
|
| kalua |
Apr 2 2007, 02:43 PM
|
|
Musafir |
Bine-ai venit, adila_me! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| adila_me |
Apr 2 2007, 03:48 PM
|
|
Musafir |
am mai spus :
astazi sunt cu bagatul in seama!rost de vorba,barfa pe aici? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Apr 2 2007, 04:04 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Din ce vad e cam liniste... gasca vesela e in greva...
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 22nd January 2026 - 06:48 PM |
|
|