![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
wise chiar i ai trimis vin la domnul ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Da, o sticla de "Lacrima lui Ovidiu" vechi de 5 ani si-o sticla de Pinot Noir/ Murfatlar. Prin curier rapid. Promisiunea e promisiune! Nu erau pt americam, erau pt scotian, Calum. E din Glasgow. El e un tip simpatic, cu mult umor si bun simt. Restul sunt fosile de 50 ani, trecuti, stafiditi, nici macar in "vara indiana", da-i incolo! Mai de gasca sunt fetele. Anyway, m-a enervat un italian tare de tot, asta tot timpul se plange ca-i greu in Italia, ca-s vai de capul lor, fara guvern, fara aia, fara ailalta, cred ca-i dnul Goe in persoana. Cred ca-i parasesc, fiindca ma incarc de energie negativa intre muraturile alea. Aici, la "fetele vesele" e de mine, ihaaaaaa! Va iubesc pe toate! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) PS: punem de-o petrecere cu DJ deseara, sau sunteti in abstinenta pana la sfarsitul sesiunii? Care sa fie tema? This post has been edited by dr_wise: Jan 31 2008, 05:59 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
ma enervati de nu mai pot cu petrecerile astea...
(IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) io nu pot sa fi prezenta pt c anu am net acasa... nu ca nu am net, nu am calculator... si io nu pot decat sa ma agdnesc ce bine va distrati voi si eventual a 2-a zi sa trec in revista evenimentele!! si ca sa nu va mai zic ce de treaba am lunea dimineata cu citirea evenimentelor de aici!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
dr wise poate se plangea sa l iei in Rom la tine
ok party deci (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) sa inceapa weekenu de azi (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Eu n-am nici zile din saptamana nici week-end de odihna!.. desi poate luni sau marti oi reusi sa-mi targ si eu sufletul. Pan-atunci dezlantuiti-va si pentru mine. poate reusiti sa ma exorcizati de... o parte din treaba. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pool partyyyyy!
(IMG:http://img376.imageshack.us/img376/919/worldslargestswimmingpoyz5.jpg) (IMG:http://i173.photobucket.com/albums/w73/louiemolko/foto-cocktail.jpg) This post has been edited by lxn: Jan 31 2008, 07:54 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Aoleu, cartonasul ala rosu e pentru mine? Caci eu asa il simt...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Baaad, baaad ppl! Gata, l-am scos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Party's on!
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ma invita cineva sau ma autoinvit? (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
eu o sterg pana nu se incinge atmosfera.
exam maine (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) noapte buna |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 06:46 AM |
|