![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Noapte buna fetele!!!!
Si sa stiti tot maine!! |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Bre Di iar te schimbasi??Acu esti Anndree?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haolicaaaa mamaaaaaa! Tu iesti, bre? Di, zi ceva! Sau vad eu cash?
Domle, daca e abstinenta, atunci s-o declaram! Iaste sau nu iaste, ca eu schierb de henerjie?!..si de prea multa habstinenta.... Unde-i cartonas rosu, ca eu nu-l vaz?! This post has been edited by dr_wise: Jan 31 2008, 10:05 PM |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie mi se pare ca e forte, poate ne lamureste cineva mai incolo
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
OK. Abstineta declarata, deci...in cazul asta somn usor!
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
andreea parca e forte ca ea era cu robotul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) doar ce-am venit din minunatul oras, am mancat un kebab si am lovit masina. de fapt el a lovit-o, dar noi n-am patit nimic (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ati spulberat my pool party! Biiiine, atunci eu ma retrag. Nopti bune! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Pana maine poate se spulbera misterul cu Andreea-M (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Fluturas, acum am vazut, imi pare rau pentru masina. Bine ca sunteti voi bine (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) This post has been edited by lxn: Jan 31 2008, 11:09 PM |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
eu ma bag la pool party, anytime (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) lxn, mai adu ceva beuturica. macar ne facem de cap singure, daca fetele nu vor (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
lxn, nu stiu cum mama naibii s-a intamplat, dar la vreo 2 minute in spatele nostru s-a lovit unu` de copac. noi am patinat pe soseaua umeda si am avut noroc, ca am luat un gard cu spatele, dar ala s-a lovit bine de tot. pfuai...si politistul ala era mort de beat :| |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mai bag, fluturel drag, dar mai sunt in bar ceva cocktailuri, serveste-te linistita. Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Offf, Doamne, pacatoasa noaptea si oboseala, si mai ales soseaua umeda. Masina se repara, voi sunteti importanti, sa aveti mare grija cu condusul asta. ti pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by lxn: Jan 31 2008, 11:14 PM |
|
|
![]()
|
|
somn usor, lxn (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 10:48 PM |
|