![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
salutare, ca n-am mai zis nimic, dar de citit tot citesc,
succes fetelor la examene, cat mai aveti? Albi nu te mai necaji cu party-urile...stiu si eu cum e ca la mine e decalajul orar, si cand sa mai zic si eu ceva s-au dus fetele la culcare:) si parca nu mai are asa farmec. Fain tip scotianul de i-ai trimis tu vinutz la pachet!! Merci de melodia cu trompeta, prinde bine nitica istorie copiilor! pe mine m-a pufnit rasul cand am auzit-o si fi-miu cica:"asta e de ras?" zic nu...dar ma pufneste pe mine rasul cand imi aduc aminte cat mai ascultam la melodiile astea. Mi-a placut piscina...poate reveniti maine la subiect (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fluturas, nasol cu accidentul, cred ca ati tras o sperietura...bine ca sunteti ok! somn usor fetele si bafta la examene! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Ei, as fi vrut s-o pun p-aia cu "Partidul, Ceausescu, Romania", ca are inceputul "cool", da' n-am gasit-o, domle! E trufanda, ca sa ma exprim asa... Ce fac fetele? Hai, wake up, ca incepe weekendu' si trebe sa ganditi pozitiv. Ia uite aici, un sandwich energizant, cu vitamine, sa nu mergeti cu stomacul gol la examen si, Doamne fereste, sa aveti parte de vreo hipoglicemie taman cand extrageti beletu': (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/pic26679.jpg) Pofta buna! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) PS: uitai sa mentionez! Pt cine tine post astazi, trebe data "bucatica de carne" la o parte...parerea mea... This post has been edited by dr_wise: Feb 1 2008, 08:30 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
buna dimineata!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. E vineri! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Buna dimineata. E vineri si e si soare YEEEEEEEEEEES. Ieri la noi a fost o vreme tare friguroasa, un frig d-ala cetos de iti intra in oase.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Neata fetele,ca deobicei si eu cu un ochi la laptop si unu` la cursuri (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) ...bafta celor care au examen azi sau celor care vor avea!uf,mai e putin si scapam,tineti-va tari!ca dup-aia numa` in chef si voie buna,si elady o tinem!heheh (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
la mine e intuneric (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Cum adica, intuneric? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
pai vio sunteti cu o ora inantea mea! si la voi normal ca se lumineaza mai devreme.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 10:50 PM |
|