![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
divi,ma batea si pe mine gandu sa-mi iau un stepper.e bun?face piciorusu' piciorus si funduletu fundulet? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
face rozy si nu doar piciorul si funduletu ajuta si la brate
asta daca te tii de treaba si faci juma de ora pe zi chiar mai mult vre0 45 de min eu am inceput cu 10 min si apoi am tot crescut , reusesti sa faci si o ora , bineinteles daca te uiti la tv trece timpul repede sau asculti muzica eu mi l am pus langa geam si ma uit pe geam in timp ce fac (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
aaa....eu vazusem nush pe unde stepper..din ala..doar cu pedale , dar nu-i nic,pt brate am gantere (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
gataa!!
plec si eu acasa!!! weekend placut va doresc!! sapt mea a trecut fara incidente majore, deci voi putea avea si eu un weekend linistit! va puuup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
aha, abandonezi corabia!!!
sa ai un WE "odihnitor"! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Va era dor de mine?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
mie da (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
seara buna |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am recuperat hardul, si tema pentru luni. Hoooraaay!
Se intampla sa aiba cineva un chestionar pe tema "Cum influenteaza E-urile viata noastra" ? (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
tocmai ma suna unu' sa-mi ofere o vacanta la Nassau, Bahamas. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
va scriu d'acolo. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
buna seara!
pesca, nu e invitatie pentru 2 persoane? vin si eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 06:37 AM |
|