IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1290 1291 1292 1293 1294 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
FluturasCuReacti...
post Feb 1 2008, 11:38 PM
Post #12911

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

QUOTE(pescarush @ Feb 1 2008, 11:33 PM) *
fluturaso, te invatam noi si cu alcooale, stai linistita.

nu merge, dom`ne, ca au mai incercat si altii. 14 de ani de sport isi spun cuvantul (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Feb 1 2008, 11:39 PM
Post #12912

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Fluturel hai ca m-ai facut sa zambesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Esti dulcica.
De mult vreau o pijama party, pana acum n-am reusit da' oi reusi eu odata. Nu stiu de ce dar chiar mi-ar placea. O petrecere de-asta cu prietene bune, cu povestiri printre pahare golindu-se (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si cate un film de dragoste. Pai dupa mine o petrecere de-asta ar trebui sa tina cel putin o zi intreaga! Pesca nu-i place musacaua?! E mic copilasul asa-i? N-a avut timp sa invete ce e bun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 1 2008, 11:45 PM
Post #12913

Musafir

BG, nu mai e chiar asa mic, are aproape 10 ani. vad ca n-a comentat prea mult, de data asta.
ma omoara cu mancarea, copilul asta!
o, hai la mine pentru pijama parties. sunt suuuper. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
eu am cateva ladies (suntem cam 4-5-6,de obicei) sine intalnim o data la luna - 6 saptamani. copchiii stau cu tatii, sau cateodata ii luam cu noi, depinde.
saptamana trecuta am fost la ultima party, si acum urmeaza zilele de nastere la 3 dintre noi, in februarie-martie.
mergem la filme, sau ne uitam acasa, bem, mancam, radem, iar dimineata, in pijamale la cafea, ne cocotam toate intr-un pat la povesti. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
sa-ti confirme aaa, cand vine de la job, vad ca ea a fost mai curajoasa si s-a dus azi.

+Quote Post
Teocris
post Feb 1 2008, 11:46 PM
Post #12914

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Fetele,slaba petrecere!Nu sunt o gazda buna,asa ca ma dau batuta!

Ne revedem maine
Noapte buna!!

+Quote Post
divi2007
post Feb 1 2008, 11:49 PM
Post #12915

Musafir

vreau si eu la piscina (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

nu mi as mai dori nimic de la viata decat sa zac la plaja apoi piscina si tot asa (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

io nu s in pijamale mai mult o tinuta de jogging cu toate ca n am pe unde jogghinga la ora asta si nici nu stiu de ce is imbracata asa cred ca de la stepper mi se trage (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Feb 1 2008, 11:59 PM
Post #12916

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Deci stati aproape 2 zile (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Daca am inteles gresit nu-mi spune (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Exact asa vreau si eu. Cum sunt eu acum as veni invartindu-ma si nush ce te-ai face (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E marisor baiatul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sa fie sanatos!
Teo cum ma sa nu fi gazda buna? Esti!
Bre Fluturas ia explica-mi si mie ca eu nu inteleg: ce naiba legatura are sportul cu bautura? Cum dom'le sa refuzi atatea bauturi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma enervezi.

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Feb 2 2008, 12:05 AM
Post #12917

Mamuca crocodililor

nu-s dulcica, sunt scumpa...sa stii ca mai ieftina nu merge, daca n-ai destui bani (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
pai daca am un stil de viata sanatos se datoreaza in mare sportului. si nu beau, nu fumez, ma culc devreme (dimineata devreme (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ) etc etc. si mi se urca la cap alcoolul repede...cred (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 2 2008, 12:11 AM
Post #12918

Musafir

teo, sunt de acord cu BG, esti o gazda buna. si am mai vazut si pe alte topicuri ca gatesti bine! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
BG, ai inteles bine, stam aproape 2 zile. hai ca eu sunt curajoasa de felul meu, te primesc la mine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
sa-ti mai spun ca asta e praslea? cel mare face 13 ani. am baieti mari, azi-maine scap de ei. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
fluturas, lasa-te pe mana noastra, cate-un pic pic pic... si asa te inveti tu si cu alcoolul.

This post has been edited by pescarush: Feb 2 2008, 12:12 AM

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Feb 2 2008, 12:15 AM
Post #12919

Mamuca crocodililor

nu, nu, nu, nu vreau (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 2 2008, 12:19 AM
Post #12920

Musafir

bine faci, fii copil cuminte.
uite mai, cum vrem noi sa corupem oamenii seriosi.
maine seara mergem la o colega din Trinidad Tobbago, ne-a invitat la masa. sa vedeti voi acolo parties! te simti ca in Caraibe. am fost la ei la Christmas party in ultimii 2 ani.mai au si band, e super! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
acolo merg cu familionul, nu credeti ca ma destrabalez in fiecare week-end. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by pescarush: Feb 2 2008, 12:20 AM

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1290 1291 1292 1293 1294 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th June 2025 - 07:58 AM