IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1292 1293 1294 1295 1296 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
jolie
post Feb 2 2008, 10:15 AM
Post #12931

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Buna dimineata!
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 2 2008, 11:13 AM
Post #12932

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Buna dimineata la noi iar soare yyyeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssss, maine poate mergem la ski sa cevedm cum ne miscam dimineata.
Teo multumesc pt. bauturici poate le savurez diseara acum e cam devreme s-o incep cu ele. M-am dus pana la urma la culcare ca eram obosita.
O tulesc la aerobic un pic mai tarziu ca am tras chiulul.
Fluturas pana sa ma marit nu beam nimic si e bine si asa, dupa ce m-am maritat m-a corupt al meu sot. Da' nu-mi place decat vinul rosu si bauturile aromate si dulcegi.

+Quote Post
rozy
post Feb 2 2008, 11:54 AM
Post #12933

Musafir

neata! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) ma doare capul (IMG:style_emoticons/default/weep.gif)

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Feb 2 2008, 12:25 PM
Post #12934

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

buna dimineata! am facut deja curatenie, una scurta asa, ca azi e sarbatoare si nu m-am intins prea mult. am facut curat si in dulapuri. azi ne relaxam (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif) (IMG:style_emoticons/default/icecream.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

QUOTE(misssn7 @ Feb 2 2008, 11:13 AM) *
Fluturas pana sa ma marit nu beam nimic si e bine si asa, dupa ce m-am maritat m-a corupt al meu sot. Da' nu-mi place decat vinul rosu si bauturile aromate si dulcegi.

vin mai beau si eu, dar nu mai mult de o gura-doua. si bauturelele dulci imi plac (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar altceva, nu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) spor la aerobic, miss.

rozel, iar ai dat pe gat aseara? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Feb 2 2008, 01:35 PM
Post #12935

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
QUOTE(pescarush @ Feb 2 2008, 03:36 AM) *
mai fata, eu le-am spus la ai mei la job o povestire adevarata (asa mi s-a spus), s-a dus unu' la nu stiu ce companie parca prin Olanda si desi au ajuns primii dimineata, au lasat ,masina in spatele parcarii, pe cele mai indepartate locuri. asta, surprins, ca doar parcarea era goala, a intrebat de ce nu parcheaza langa intrarea cladirii? gazdele i-au explicat ca ei oricum au venit devreme si au timp sa se plimbe, dar cei care ajung tarziu, nu mai au timp, si atunci sa fie cat mai aproape de intrare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asta tie se ti se potrivea.

Mai, asa ceva mai rar! Asta da dovada de bunatate si bun-simt. 3a pai si daca gresesc aia la eco si spun ca e baiat de exemplu? Se cumpara cadouri, se decoreaza camera, masinute alea-alea si sa nasca fata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da' oricum e de apreciat faptul ca incearca sa faca din tot ce se poate motiv de petrecere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pesca nu prea merge asa bre ca eu sunt cam orgolioasa. Ma bag eu in seama 1-2 ori da' pana cand ca mi se termina bateriile daca nu le mai incarc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Rozy si pe mine ma doare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cred ca am dormit cam mult...

+Quote Post
walpurgik
post Feb 2 2008, 01:57 PM
Post #12936

Musafir

Salut!
Am avut Maskenball cu copiii mei ieri si celelalte clase de gimnaziu. Baietelul meu cersetor a castigat premiu pt cea mai buna idee. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Femeia de serviciu a vrut sa-l dea afara din scoala cand l-a vazut, chiar asa de bine imita realitatea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC00238.jpg)

+Quote Post
rozy
post Feb 2 2008, 02:00 PM
Post #12937

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) bun daca primeste si valuta

+Quote Post
walpurgik
post Feb 2 2008, 02:03 PM
Post #12938

Musafir

rozelu', numai valuta! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
rozy
post Feb 2 2008, 02:05 PM
Post #12939

Musafir

poi de!! daca euro creste..se orienteaza si cersetorii (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 2 2008, 03:34 PM
Post #12940

Musafir

BG atunci, bagator de seama. deal? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
sa stii ca in general la baby-shower nu se cumpara hainute, e o petrecere surpriza, dar sotul stie de ea si face o lista cu lucrurile de care au nevoie pentru bebe (general valabile: patut, carucior - si asa aici se poarta mult carucioare bleumarin, indiferent de sexul copilului -,monitor sa-l auzi pe bebe daca se trezeste,leagan, etc). cei care vin la party strang bani si iau ceva de pe lista aia (depinde cat sunt de multi, si cat sunt de scumpe obiectele). daca mai raman ceva banuti, eventual niste jucarele de plus. a, si tot cei care organizeaza party aduc si mancarea si bautura. de obicei se face la o alta famlie de prieteni acasa, unde viitorii parinti vin in vizita. sunt simpatice. la cele la care am participat eu, barbatii luau copiii si mergeau undeva, vreo 2 ore, si ramaneau muierile.

l.e. Empty, nu te ruga pentru o zi insorita azi, ca inseamna ca vor mai fi 6 saptamani de inghet. si astia aici au "groundhog day" are exact aceeasi semnificatie ca la noi, si atata o tot anunta la "vreme" si am impresia, chiar si meteorologii se uita destul de mult la ziua asta. aici e cam innorat. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) sper sa se duca iarna asta mai repede!

This post has been edited by pescarush: Feb 2 2008, 03:38 PM

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1292 1293 1294 1295 1296 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th June 2025 - 11:22 PM