![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am aterizat si eu!!
Azi ce avem in plan? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Fluturel las ca-i faina senzatia aia de indragosteala. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) ce esti. Superfain.
Poke multa bafta las ca vezi tu cum e nu-ti face griji inainte. |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Sunt un pic nervoasa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Fica-mea a mazgalit pe pereti cu un creion.Am trimis-o in camera ei si i-am confiscat toate creioanele.
Acum plange si striga din camera ei"Mami,nu mai mazgalesc peretiiiiiiii!!!!!!!!!!" Incerc sa ma tin tare cateva minute,sa inteleaga un pic mesajul. Ma pufneste rasul!Ce picturi rupestre aveam in camera de zi!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Daca era taica-su acasa,era iertata mai repede. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) you ladies!
Iata planul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://wetmen.provocateuse.com/images/photos/fabio_01.jpg) (IMG:http://i4.photobucket.com/albums/y125/TheNoLifeQueen/raoul_bova_04.jpg) o fii catea (IMG:http://i10.photobucket.com/albums/a137/tephies/Men04.jpg) (IMG:http://img.timeinc.net/people/i/2006/specials/sma06/blog/061127/sexy_guys_320.jpg) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Hai ca ce e mult strica... |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Seara buna dragutelor!
Am intrat si eu un pic pe aici, ca mi-era dor de voi, dar mi-am propus sa nu stau prea mult ca vreau sa termin niste teste la franca. Teo, ce faine sunt scenele astea, dar trebuie s-o faci sa inteleaga c-a gresit. Am vazut promo pe AcasaTv, ca dau maine seara 'The notebook'. Tin minte ca mi-a placut mult de tot filmul asa ca vi-l recomand. Cele mai pragmatice, o sa-l gaseasca probabil cam siropos (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Eu vreau sa-l revad. Va pup! This post has been edited by roxanica10: Feb 2 2008, 09:53 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
fluturel...ravnesti la friendu meu? (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
nici al tau nu e de lepadat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by rozy: Feb 2 2008, 10:07 PM |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
rozel (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) sunt high (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si al meu e numa al meu daaaaa? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
pana una alta, il primesc pe pompierul de la bigi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Teo daca te consoleaza cu ceva.Eu m-am apucat sa il fac pe Winnie Pooh pe perete inca nu l-am terminat de colorat -tre sa ma mobilizez sa-l termin da' imi trebe si chef- si fiica-mea o parte din peretii din casa i-a mazgalit, cand mai prinde cate un creion mai face cate-o floare. Ii dau creioanelel cand vrea sa deseneze dar daca am uitat sa le pun sus pe dulap dupa ce termina mai ne alegem cu ceva completare la desene.Si intr-o zi nervoasa si eu ii zic uite ce ai facut pe pereti si zice da si tu ai desenat eu n-am voie, mai zii ceva.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
teo, medicii spun ca e bine sa lasi copilul sa scrie pe pereti. hai ca doar dati un strat de zugraveala cand mai creste si isi incheie "activitatea creativa". (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
ai mei n-au scris pe pereti, ca i-as fi lasat. in schimb, imi scoteau toate castroanele din dulapurile din bucatarie (alea le-am pus acolo unde puteau ajunge ei) si bateau frate cu telul si c lingura de lemn in ele! mai ales cand vorbeam la telefon! apoi si le puneau in cap. le-am facut si poze cu castroanele in cap. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) BG, misto plan. particip si eu la el, da? ala cu cateaua mi-a amintit de ce am spus eu. le-am spus la copii ca iau caine, dar numai catea (ca sa fim doua catele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). poke, e normal sa ai emotii, te intrebi daca le vei putea demonstra ceea ce stii, daca vei face fata. stai linistita ca poti! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Mai cred ca si eu as fi fost putin suparata dar gandeste-te din perspectiva ei: cum putea sa refuze o coala asa de mare si incapatoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Philia felicitari si bafta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pesca pai mai intrebi!? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th June 2025 - 11:51 AM |
|