![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
daca eu va zic ca atunci cand eram mica furam creta de la scoala si scriam pe usi ( erau de culoare inchisa) o sa ziceti ca s nebuna defapt chiar sunt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
o alta obsesie era sa mi pun picturile si ce faceam la lucru manual pe pereti, doamne ce vremuri chiar mi e dor (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) pescarus fi indulgenta cu ei ca eu chiar ii inteleg (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) cand ne am hotarat sa zugravim mama a zis gata "mazgaliti pana va dor mainile ca si asa zugravim" tin minte ca eram cea mai fericita si pe tavan as fi scris da nu ajungeam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) roxanica daca e filmul de la ora 21 30 pe acasa si eu ma uit chiar mi am pus memento in tel sa nu uit e siropos asa cum imi place mie (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) This post has been edited by divi2007: Feb 2 2008, 11:31 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Divi nu stiu sigur la ce ora e dar e maine seara. Rox si eu l-am vazut si dincolo de siroposenii imi place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Daca tot sunt singura bautoare de alcool din bar la ora asta imi fac de cap (IMG:http://graceuncensored.com/v-web/b2/images/hawaii%20drinks.JPG) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
n-am somn...anyone hereeee? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
yep..i'm here (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Me too...for now (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Hello, girls! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mai sunteti pe aici? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu eram,dar acum plec
noapte buna fetele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
eu mai sunt...n-am somn (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Va culcati de la ora asta? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu acum am ajuns acasa, mai stau putin, iar apoi vreau sa ma pun sa mai invat ceva! Astazi am umblat toata ziua si in concluzie nu m-am atins de nici o carte pt examen.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Fluturas, te-ai lamurit cu mana aia?!? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by sweet_girl: Feb 3 2008, 01:31 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
hei fetele, eu m-am jucat pana acum cu Roxy si BG.
BG merci de paharele, eu servesc, ca la mine e devreme Fluturas, ia zi, nu poti dormi de la indragosteala? e fain tare, bucura-te de senzatie, si daca e sa fie bine, daca nu, next (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Phili, felicitari si la mai mare, e normal sa ai emotii, dar trec si alea. Mai Pesca, copchii tai or avea tendinta de bucatari (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Al meu i-am dat voie sa scrie pe usa, si ce e pe usa lui, mama, mama, deseneaza mai ales cand e frustrat... Eu am fugarit azi pe la doctori, fi-miu si-a sucit glezna acum 4 luni si acum s-a trezit ca-l doare...dupa ce am tot asteptat pe la doctori sa vedem ce si cum... a ajuns acasa a vazut copiii afara si cica ma duc la derdelush...normal ca mi-a sarit mustarul si zic, cum asa?! acum nu te mai doare. la care el: nici eu nu o sa te cred pe tine cand o sa-mi spui ca mori (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) pai zic, frate, daca mi-o spune ceva doctorul si eu nu fac si tot vait, asa sa-mi faci! (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) noapte buna Rozy si BG ca am impresia ca si tu te dusesi la somnuc... mai stati? eu ma mai joc pe la fazan si alte d-alea daca oi mai avea cu cine LOL |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th June 2025 - 09:11 AM |
|