![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu zic la fel (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
sweet, inca nu (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) dar aseara ni se aburisera geamurile si dimineata ii zice o baba lu` maica-mea "doamna, stiti ce face fata dvs?sta noaptea cu baietii in fata blocului" maica-mea "sta in masina, nu la geamu dumitale (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) " si asta se intampla pe la 1-2 noaptea...n-o fi avand somn babuta? (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif)
ah, buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dom'le da' se vede treaba ca babutele astea sunt nemuritoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
neata! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
eu tare urat am visat...ma fugarea un magar rau (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dom'le da' se vede treaba ca babutele astea sunt nemuritoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) la mine pe scara, suntem noi si inca un apartament unde nu exista babute. in rest...traiasca!! |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
astea sunt un fel de paznici stiu tot ce fac restul vecinilor ar fi bune informatoare pt politie sau la SRI (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna gagici!
Philia, aseara eram cam dusa, si-am uitat sa te felicit. Curaj, de undeva trebuie sa incepi, nu? Divi si BG, ma bucur ca va place. Si eu o sa-mi pregatesc batistutele. Aseara am vazut 'Just like heaven' si barbata-miu dormea langa mine, eu imi suflam nasu de zor si spunea asa cu ochii-nchisi: Off, ai racit...eu nu puteam sa articulez nimic. Apoi cand s-a trezit ma intreba daca nu-s suparata pe el, ca d-aia plang (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Bafta dragutelor la examene! Haideti ca mai e putin si se termina sesiunea. |
|
|
![]()
|
|
divi, ceva de genul (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) mai e una asculta pe la usi sau cum suna interfonul, iese pe scara sa vada cine vine la cine.
roxi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) am vazut si eu filmul; de fapt, l-am revazut. bine...eu n-am plans, dar e emotionant (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mersi, Aaa pentru tortul frumos! Sa ne bucuram din el amandoua! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Doamne, Fluturas...asa se intampla cred cand ai prea mult timp liber....si alte preocupari ca sa stii ce sa faci cu el! (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) This post has been edited by sweet_girl: Feb 3 2008, 01:39 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mi-ati amintit de babutele vecine din Ro. aici nici macar nu se cunosc vecinii intre ei. mai departe de a 2-a casa de mine, habar n-am cine locuieste. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
rox, hai sa-ti zic eu ce mi-a facut fiu-meu cel mic la un film. prind si eu u pic de timp intr-o zi s imi pun "If Only". eram si intr-o stare mai... depresiva, asa ca la sfarsit m-a apucat plansul. apare asta mic, se uita la mine si zice: "are you crying? is it a sad story? you are crying because of the story, right? but you are still happy!" ma apucase, vorba aia rasu - plansu'. chiar asa eram, radeam si plangeam in acelasi timp. asa ca, n-am mai putut simti emotia filmului ca lumea. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) sweet girl, la multi ani pe forum. ma bag si eu in seama, poate primesc si eu o feliuta de tort. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by pescarush: Feb 3 2008, 02:25 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th June 2025 - 10:22 PM |
|