![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pesca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , pai ce crezi ca al meu e departe de copilarie?
Fluturas, si eu l-am revazut aseara, dar tot m-a impresionat. Apropo de vecine, la mine stateau si ascultau ce vorbeam, daca eram in scara....si apoi afla vecina de la 4 si-mi spunea sa nu mai vorbesc despre aia si despre ailalta ca peretii au urechi. Doamne...unii chiar n-au ce face. Mi-am facut baita, acum trec la capitolul manichura. Pesca, cum a fost la Caraibian Party? This post has been edited by roxanica10: Feb 3 2008, 02:43 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna fetelor. Cum a fost weekendul vostru? Al meu a fost...aglomerat: vineri seara am fost in vizita la prietenii nostri, pana pe la 1 noaptea. Ieri a fost ziua cumnata-mii, asa ca am avut noi musafiri pana pe la 2 noaptea. Pe la 3 mi-a sunat telefonul si m-am speriat asa de tare, ca nu am mai reusit sa adorm pana dimineata. Si ma doare inima (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Apropo de filme siropoase: diseara e The Notebook pe Acasa Tv. Aviz amatorilor (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
rox, n-a fost party, a fost doar o cina, dupa care ne-am jucat un joc cu totii. nu ma intreba cum ii spune, ca am uitat. cam stupide intrebari, erau ma mult pentru canadienii astia care stau toata ziua la TV showuri. noi habar n-aveam cine erau "personalitatile" alea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
despre mancare, am scris la "Ce mancam azi - Montignac" mai, eu n-am reusit sa ma uit la "Notebook", desi mie imi plac siropoasele (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) . am incercat o data, dar mi s-a parut tare plictisitor. poate nu eram in dispozitie si n-am reusit sa trec de "pragul" de la inceput. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
hello..
if only, zici, pesca? l-am luat si eu.. sa vad cand ma bag (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Am uitat sa zic 'neata, ca eu acum m-am trezit (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Am vazut si eu If only tot la idicatiile lui pescarush si am plans de m-am topit, e fain filmul Am vazut si Notebook, e fain, dar mi-a lasat asa...o tristete...(Pesca clar ca e cate o felie pentru toata lumea, chit ca am pus o poza micuta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) Nasol Szi cu speriturile astea noapte...probabil ca erai si obosita si d-aia te-ai speriat asa de tare... Pesca, nici eu nu le am p-astea cu showurile...ma mai uit din cand in cand la alea comice, dar in rest prefer sa vad filme nu showuri. Apropos de faza cu babutzele, si noi aveam normal pe ale noastre si stiau tot ce misca, dar eu eram smechera si le tratam ziua cu un"sarutmana, ce mai faceti" si se topeau toate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Faza simpatica a fost aici, ca eu stau in building si se mai intalnesc pustanii de 17-18 ani jos la taclale, cand am auzit o romanca de a noastra bombanind... Si eu m-am mirat...lasa ma, copiii in pace, ca stiam ca doar facusem la fel, si oricum mai bine ii ai in fata ochilor decat sa se ascunda pe nu stiu unde (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu bucataresc de zor!!!Fac musaca (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Am sters peretii cu un burete.Creionul s-a luat,dar creta rosie nu vrea sa se dea stearsa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Lasa Teo ca se duce cu urmatoarea zugraveala.
Pesca e de coma fiul tau cel mic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) la faza cu plangi da esti vesela. Si eu imi fac manichiura. Noi aveam o baba pe scara era casnica de multi ani s-a mutat safe to Good si o data veneam de la cumparaturi si nus ce i-am zis a lui meu sot mai tare a deschis si usa sa auda ce vorbim a crezut ca ne certam si nu putea pierde evenimentul. Babele astea nu numai ca n-au ce face da' sunt si stupid. |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Mi-e dor de Maat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Parca nu am vorbit cu ea de ani,cu toate ca am avut de curand un schimb interesant de replici.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mie mi-e dor sa facem un chef pe aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nu stiu ce m-a apucat,pur si simplu mi-e dor de ea
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th June 2025 - 08:01 AM |
|