![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
gata, am si iesit din baitza.. fresh & ready to... :-* you
:fluierat: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Neata 8)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
neata tu u too (IMG:http://i43.photobucket.com/albums/e365/ciresica/iconite/aola1.gif)
and to everybody else :pupaceala: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
(IMG:http://i43.photobucket.com/albums/e365/ciresica/iconite/aola1.gif)
yhhhhaaaaaaaaaaaaa ce imi plac astia mici ::) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata :-*
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:P :o iar este luni, ura si am scapat de la raliu ha ha ha :hainoroc: :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
este luni mistacule, dar ce luni... vine primavara ::)
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
asa imi vine sa zbor, fara sa beau RED BULL, si-mi doresc si va doresc si voua doar zile insorite pline de bucurii asa cum a inceput saptamina si ziua aceasta [move]:-* :hainoroc: :'([/move]
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
da,mey,misty,cica racii o sa zburataceasca toata saptamina! :D
si o s-o tzina tot anu in nuntzi si botezuri,deci chefuri la greu! :hainoroc: cu banii,mai na,adica mai nashpa! :D |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 02:51 PM |
|