![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mie mosii nu-mi plac. In schimb, am o babuta de la parter. Is fanul ei, nu alta. E foarte afectuasa cu o pisicuta vagaboanda. O tine in casa cand e vreme nasoala, o hraneste iar de curand a decis s-o si castreze. La 70 de ani inca isi practica meseria de asistenta si are o vioiciune de speriat. Daca o sa ajung matusalemica, ca ea vreau sau fiu. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Szi, propun o petrecere french |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Wow! Buna idee! Numai ca va fi o seara melancolica.
Una din preferatele mele: I you go away Totusi, nu prea melancolica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/14032007-19_06_42.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
just love it (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
melodia, nu masculu'! am zis it! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie mi-e dor de Maat. Pe unde o umbla, ca n-a dat pe la bar weekendu' asta?
Ma bag un pic in hartoage acum, pana incepe Notebook. Ce ma enerveaza c-am uitat sa-mi iau tastatura numerica de la serviciu. Mi-e tare greu sa tastez cu cifrele de sus. Apropo de babute, am eu 2 vecine, care-s o minune. Imi sunt asa de simpatice si le iubesc. Niste femei cu un bun simt formidabil si f culte si harnicute. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
une femme (parle avec le coeur)
si chipul de baiat rebel (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/rochvoisine.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Hmm, are ceva ce nu imi place, nu-s ce...
Ia uitati preferatul meu, oricand, oricune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/Coyote_cafe.jpg) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, nu-i tipul de la formatia care canta la carcotasi? Imi scapa numele formatiei acum.
Hai sa va dedic si eu o melodie french care mi-aduce aminte de tinereti: L'envie d'aimer |
|
|
![]()
|
|
intr-adevar, roxi. E alex de la juke box
|
|
|
![]()
|
|
Dap! El e! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th June 2025 - 05:43 AM |
|