![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
'na ziua.iar am dormit ca un porc pana la 12 (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
buna dimineata sau ziua! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) am pisoi bolnav si incapatanat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ce a patit creatura?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
pupa mama creatura (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
io am o zi de luni linistita, pt ca si eu sunt linisita. ma misc foarte greu... si gandesc la fel de greu.... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Maat (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) nu fi trista!Mai avem si momente proaste.Nu-ti iei o vacanta sa vi la mine?Am eu grija de tine (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif)
Esti si frumoasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si slaba,si tanara.Sa nu mai aud ca te subapreciezi!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Altele arata si se simt cu adevarat groaznic.Ele ce sa mai zica? Ramane valabila invitatia,numai sa ma anunti (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
dragon, nu creatura (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) e cam bolnav, are probleme la burtica si nu vrea nici in ruptul...cozii sa ia nenorocita de pastiluta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
albi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
piseaza-i-o si amestec-o cu papa
|
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
dragon, nu creatura (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) e cam bolnav, are probleme la burtica si nu vrea nici in ruptul...cozii sa ia nenorocita de pastiluta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) albi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) i-o bagi pe la coltu' gurii si il fortezi sa o inghita (il masezi pe gat) daca nu merge, o bagi intr-o seringa (eventual o faci praf inainte) si pui 1 maxim 1.5 ml de apa. dupa care tinand animalu' cu cracii in sus, ii torni incet lichidul cu seringa pe la coltul gurii - pisicile nu scuipa lichidele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . ai grija cand il bagi sa nu ii ajunga in caile respiratorii, pisicile fac foarte usor pneumonie de aspiratie (mai ales puii) sa ai pregatit dupa aia ceva laptic, iaurt, plic... ceva care-i place adica, ca sa lipaie si sa inghita si restu' de substanta ramasa pe gura/limba sanatate creaturii (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
io l apisici nu ma pricep in mod deosebit, dar io bestiutei mele i-o bag parctic pe gat!
adica ii tin gura deschisa cu forta, si ii pun pastila pe limba aproape de gat! si dupa o tin de bot ca sa inghita obligatoriu! nu stiu daca merge la pisisci! |
|
|
![]()
|
|
10x pentru sfaturi, fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
a inghitit-o pana la urma...cu scandal, dar a inghitit-o (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) a terminat doua castronase cu lapte dupa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th June 2025 - 01:03 PM |
|