IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1304 1305 1306 1307 1308 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
rozy
post Feb 4 2008, 06:46 PM
Post #13051

Musafir

well....dupa ce am fost la farmacie sa-i prepare ceva,mi-a zis ca-mi trebe reteta,am venit inapoi,i-am zis de 50 de ori ca-mi trebe reteta,ea de 50 ca mama i-a luat fara reteta.in final am gasit o reteta.apoi buni imi zice ...sa le zic alora de la farmacie ca ei gresesc si nu prepara bine,ca pe ea o ustura ochii.mi-a repetat de inca 3 ori,cu toate ca i-am zis ca iau medicamentul abia maine.aa...si inainte sa gasim reteta,a si inceput sa se miorlaie ca ea orbeeeeeste daca mai asteapta 2 zile. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
si acum tot vorbeste intr-una si ma intreaba cacaturi si n-aude si tre sa-i repet de 15 ori (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

This post has been edited by rozy: Feb 4 2008, 06:46 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
elacaterina
post Feb 4 2008, 06:55 PM
Post #13052

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 3,204

lol pei ca sa nu ii mai repeti de 15 ori incearco sa o faci atenta la tine cand vrb c ea adica foarte atenta am si eu problema asta cu prietenu numai ca problema la el e ca ma ignora nu c anu aude si pana nu il faca sa se uite la mine cand vrb nici o sansa sa ma auda
aaa si cu pastilele si ce alifii mai ai de luat pt buni de ce nu te duci la alta farmacie sau iao de manuta coboaro jos si laso 30 min la farmacie sa se certe ea cu farmacistele si sa o faca cum vrea ea(alifia) si vii si o iei cand termina (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 4 2008, 06:57 PM
Post #13053

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

elllaaaaa te plizuiesc, baga si tu vreo cratimaaaa!

+Quote Post
rozy
post Feb 4 2008, 06:59 PM
Post #13054

Musafir

eehh...merge cu cadru...nu pot sa o protapesc la farmacie

si nu e vorba ca nu e atenta..e surda! si ma si intreaba din alta camera....si normal ca asta inseamna sa ma deplasez la ea sa-i raspund!

+Quote Post
elacaterina
post Feb 4 2008, 07:03 PM
Post #13055

Tratabil
**

ok,ok scuze,din obisnuita sa scriu repede n-o pun...si din cauza ca am ochelari si nu am nici o lumina in camera decat monitorul aprins (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 4 2008, 07:04 PM
Post #13056

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

si tu ca mine cind scriu de-acasa de la lap... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Feb 4 2008, 07:04 PM
Post #13057

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

rozy,acum cand imi amintesc cat de nervoasa eram pe bunica-mea si pe batranetile ei,ce sa zic,acum imi pare rau ca eram asa impulsiva cu ea,saracuta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ce bine era cand avea cine sa ma supere acasa,bineinteles,sa ma supere e prea mult spus...dar eu faceam din tantar armasar...chiar si cand mai ardea in ultima vreme mancarea...off,ce buna era si aia cand ma intorceam acasa rupta de foame...
asa ca..sa nu faci ca mine,da?:)ca e buna si-o bunicuta d-asta mai surda,mai uituca,mai cicalitoare la casa omului!

+Quote Post
elacaterina
post Feb 4 2008, 07:08 PM
Post #13058

Tratabil
**

greu,greu stiu....am avut si eu o buni bolnava

QUOTE(Maàt @ Feb 4 2008, 07:04 PM) *
si tu ca mine cind scriu de-acasa de la lap... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) promit solem ca-mi iau veioza (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
rozy
post Feb 4 2008, 07:09 PM
Post #13059

Musafir

buai....am nervi tari..da' pana cand? si pe langa asta...si pic-pic caloriferu! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
deci nu-i vorba ca ma enervez eu f repede...dar mi-a ajuns!

si acu' numai bine ca mi-am pus o masca,vrea cainele afara! nu pot sa ies albastra la fata afara...nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

This post has been edited by rozy: Feb 4 2008, 07:11 PM

+Quote Post
elacaterina
post Feb 4 2008, 07:13 PM
Post #13060

Tratabil
**

QUOTE(rozy @ Feb 4 2008, 07:09 PM) *
buai....am nervi tari..da' pana cand? si pe langa asta...si pic-pic caloriferu! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
deci nu-i vorba ca ma enervez eu f repede...dar mi-a ajuns!

legat de buni nu mai stiu ce sa zic,dar de calorifer eu am legat un cordon de la buni ,exact de unde pica pana la ligheanul de dedesupt si nu mai aud nici nici un picurat (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1304 1305 1306 1307 1308 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th June 2025 - 04:06 AM