![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ola girls
testul psihologic e floare la ureche fata de examenul la sala pt permis |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
si tu divi acum..normal ca nu se compara. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Empty, ce tare! Nu am mai auzit de asta..ca joculetele alea din sali, unde isi pierd unii timpul! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by sweet_girl: Feb 5 2008, 12:02 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
'na ziua!
eu bine dispusa...facui la examen cam tot....de la 9 in sus sa fie nota ca fac scandal (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) asa a fost testu psiho si la mine..cu jocu e calculator....si pe niste foi...ceva gen labirint...ceva cu niste numere...ti se cam plimbau ochii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) oricum...ma indoiesc ca pica cineva la asta (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ma simt groaznic (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
rozel, congrats pentru viitoarea nota mare. si in ce priveste examenul psihologic, eu am avut la fel ca rozel. walpu, te asteptam cu vesti! |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mi-e de picat, insa instructorul e tatal unui copil din clasa unde sunt diriginta si nu vreau sa seem stupid or something. I have to live up to the expectations. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Servus fetele!!!!
Maat,bine ai revenit! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu sunt paguba la casa omului. Am fost sa imi iau mancare si m-am intors cu o perehce de pantofi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Frumosi !Nu puteai sa traiesti fara ei! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Mi se intampla si mie. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
si io am plecat odata sa-mi iau blugi si am ajuns acasa cu un cort (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pe care evident c anu l-am folosit!! da asa ce ne-a placut si mie si lu ubu.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) sa-i porti sanatoasa! PS: Sz pune mana si continua blogul!! ACUM!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by albinuza: Feb 5 2008, 02:06 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
'neatza!
szi, daca ai stii de cate ori plec si eu dupa ceva si ma intorc cu altceva! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) m-am dus o data cu al meu sa-si ia nu stiu ce cheie (pana in 10 $) si am lasat pe-acolo vreo 150$, nu mai stiu ce electrocasnice am gasit dar mi-au trebuit urgent. asa ca, no problem. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th June 2025 - 07:16 AM |
|