![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Lasa perfersitatea, eu vreau inregistrarea! Uite si beutura numa' sa invie fetele astea ca mi-e dor de ele...
(IMG:http://i167.photobucket.com/albums/u140/charmingqueenp/cocktails.jpg) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
i need a drink (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
mi s-a blocat creieru' (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu de cateva zile sunt asa de balonata, am impresia ca se digera incet mancarea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Divi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ai mancat ceva greu? Sau nu neaparat? Rozy serveste-te sau zi aici ce vrei altceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hola chicas!
divi,noi doua luam ceva pentru digerare: (IMG:http://www.winecountry.it/assets/articles/fernet/bottle_glass.jpg) sau daca-i treaba-i oabla tare: (IMG:http://rainbird2.freeblog.hu/files/06.13.Unicum.jpg) Ce de-a activitati pe-aici, scoli de soferi, masini, pantofi, bunici, examene luate cu brio! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Tocmai am venit de la test drive (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Frumos Opelul, imi place (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Dar parca tot mai frumosi sunt pantofii mei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) bine ca nu ti-a luat si el pantofii la un "test-walk"
eu ma duc in patuc,ca-s bocna si obosita noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
am auzit ca se da de baut pe-aici?
am sosit! m-am dus azi sa-mi caut coffee maker si era sa ma intorc cu un cantar digital. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) m-am enervat numai cand am vazut ca-i trebuie baterii, ca deja mi-e sila de cumparat baterii. asa ca l-am lasat acolo. This post has been edited by pescarush: Feb 5 2008, 11:33 PM |
|
|
![]()
|
|
Care naiba e misterul in treaba asta dom'le?! Aproape e o lege ca daca mergi sa-ti iei ceva te intorci cu altceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
am un stil de a manca f prost fara ore fixe si asta ma da peste cap plus ca imi place sarat cum ar fi semintele cu coaja in sare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
cred ca neaparat trebuie sa incerc sa mananc la ore fixe ca nu se mai poate dar tot ciocnesc un pahar cu voi welcome back kalua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th June 2025 - 09:42 PM |
|