![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine v-am regasit!
Ma culc, sunt data peste cap cu somnul. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine ai revenit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si somnic usor!
Plec si eu la nani, m-am uitat pana acum la Prison Break. A inceput sa fie palpitant....ca sezonul asta 3 nu mai mi se parea atat de reusit ca anterioarele. Ehh..asa se intampla cu serialele pe care le lungesc la nesfarsit. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
va pup si eu de noapte buna, ca "buna dimineata" n-apuc sa va zic (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
divi si eu aveam obiceiul sa mananc sarat, dar macar am scos sarea din mancare, asa imi permit sa mananc din cand in cand semnitele sarate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hihihi cred ca majoritatea fetelor sufera de boala cumparaturilor neprevazute, eu una ma las condusa de inspiratie, si mai bine nu-mi mai programez nici o cumparatura, ma duc prin magazine si vad eu de ce ma leg...ca oricum imi trebe toate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Felicitari pentru masina si pantofi, Szi. Asteptam poze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) bafta si felicitari la fetele cu examene, numai note mari luati! Am servit si eu o bauturica (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
Eu cred ca sunt un fenomen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cumpar ceva decat daca ma indragostesc iremediabi(si ma indragostesc al dracului de greu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) l )sau daca am nevoie urgenta de un lucru (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In rest,nu prea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Neata fetele! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
Azi e ultima zi cand ma mai trezesc asa devreme...ca de-o luna numai asa o tot tin..se termina in curand sesiunea! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) chefuiesc,ma-mbat... da` pana atunci mai e ...un pic... Bafta in continuare...examenele sunt facute ca sa fie luate (si numai cu 10) (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) O zi buna tuturor |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata.
Bafta fetelor care au examen azi. Sa stapaniti Szi sanatosi masina, banuiesc ca ti-o da si tie asa ca nu si-a luat-o doar pt. el. E o chestie utila si comuna. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mi-ar da-o, daca as sti sa conduc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Carnet am, dar nu am condus niciodata.
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
'neata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th June 2025 - 09:19 PM |
|