![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Pink_lemonade! ce faci? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
buna feteleee!!!!ci faciti???
io de abia acum am reusit sa intru!! o gramada de treaba pe aici!! asta iar m-a luat la bat, pentru ca am pus o simpla intrebare! daca nu intreb...face scandal ca de ce nu intreb daca am nelamuriri, si-mi spune ca nu-mi folosesc capul. daca intreb...ma intreaba ca de ce ma gandesc eu??ca daca asa scrie acolo asa tre sa fie...mama ma-sii!! bag picioarele!!! va pup!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
sal fetele (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Bai albi da' nesuferit mai e (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 30-January 08 Member No.: 3,175 ![]() |
M-am ales si eu cu o frumoasa acnee, de nu mai scap de ea.Am fost si la clinica lui mihaela leventer, si sunt sub tratament cu roacutane, dar e mai rau.Daca stie cineva un tratament naturist, sau ceva care sa dea roade.
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Acest topic se va inchide. Despre acnee discutam aici: Acneea, totul despre acnee .
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 1-February 08 Member No.: 3,193 ![]() |
Buna fetelor...sper ca ma primiti si pe mine in clubul vostru
Am o mare problema...nu reusesc sa slabesc....am incercat multe diete....DAR...AM O POFTA DE MANCARE....AS MANCA SI "VAR DE PE PERETI..." Ce ma fac?.....Am auzit ca a aparut acum un nou produs ....arata ca laptele condensat...si cica...taie pofta de mancare...a auzit cineva ceva....? |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Topic inchis.
Despre diete discutam aici: Cele mai bune diete Regim de slabire, cine este cu mine? . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
mie imi spui? crek intr-o zi o sa-i dau cu tastatura in cap!
are niste iesiri de zici ca acum ma pocneste!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si iar am avut o zi agitata!! pentru ca am invatat sa faca si programe pt masina de taiat cu laser! si mergi acolo... intoarce-teee!!! io crek el se oftica pt ca pe el nu l-au invatat laserul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ma doare dovlecelul si culmea e ca stiu de ce si nu stiu ce pot face sa schimb situatia! Am o colega la serviciu care are probleme cu igiena. N ma deranjeaza o zi in care sunt calarita de zeci de treburi, cat ma termina faptul ca stau langa ea.
Femeia are un super bun simt si de doua ori varsta mea. Iar pe mine pur si simplu nu ma lasa inima sa-i spun ca duhneste si ca ar fi cazul sa se imprieteneasca cu apa si sapunul. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th June 2025 - 06:02 PM |
|