![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
ce e val, ca valul trece.. merci roxi pentru incurajari (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
mai fetele, daca nu va place cutia manuala, luati-va cu automata! e o placere sa conduci! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938 ![]() |
Apropo de condus, din pacate si eu fac parte din categoria celor care au facut scoala dar nu au apucat sa conduca...
M-ar atrage tare mult ideea unei masini cu cutie automata. Exista vreun risc la astfel de masini? Intrebare pentru cunoscatoare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
la ce risc te referi?
adica.. e fix la fel.. numai ca nu trebuie sa mai schimbi tu vitezele. merge incet incet incet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) singura.. si plecarea din panta nu mai e o problema (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) eu intotdeauna ma gandeam.. Doamne daca o scap in spate, daca o scap~!! .. (desi nu am scapat=o decat o data dupa ce am luat permisul, dar am ramas cu frica asta) a, si ai si comutator pentru cutie manuala, insa dai doar in fatza in spate (viteza superioara/inferioara) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si io sunt in categoria alora, care au teama de condus...tot din cauza parintilor, care n-au avut rabdare cu mine si m-au speriat. Desi am luat carnetul din prima si chiar incepusem sa ma simt bine la volan, am o teama peste care nu pot trece. Am multe patanii la volan, de gaga, dar n-am timp sa vi le povestesc.
Al meu, a condus masina socrilor in drum spre Miami si folosea destul de des pilotul automat, ca iti oboseste picioru' daca apesi intr-una pe acceleratie. Va pup! |
|
|
![]()
|
|
uf.. acceleratie si ambreiaj.. am patit-o si noi intr-un oras fff aglomerat.. al meu incepuse sa faca fetze fetze, ca nu mai ajungem odata, ca s-a saturat, ca il doare.. si subit m-a apucat si pe mine o durere .. ca daca-i venea ideea sa trec eu la volan? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Deci nu sunt singura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
i'm back...tre sa ma duc la doctoru lu' buni mai incolo
si eu mai am emotii la condus...ca orice incepator... un lucru e cert! nu mai conduc niciodata cu prietenul meu in masina (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) e cel mai crizat om din lume.vorbeste in continuu...ca de ce franez asa tarziu...ca de ce ma duc in curu altuia....ma streseaza si mai tare dau buleala (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si pe mine ma stresa al meu sot tot comenta ca nu ma asigur( da' ma asiguram doar ca nu vedea el) ca i-am taiat fata nu stiu cui apoi dupa ceva nervii la volan cu el in dreapta i-am zis ca atunci cand mergem impreuna el conduce cand ma duc la cumparaturi singura sau cu fiica-mea la gradi si nu ma streseza nimeni e mult mai bine.
|
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
si mie imi era frica sa conduc. da' cum lenea si sila de a merge cu mijloacele in comun sunt mai mari decat frica de a conduce si pt ca-i masina mea si n-o impart cu nimeni si daca o bushesc, tot eu o platesc, vrand nevrand am invatat cat de cat sa conduc. nici acum nu-mi place, dar a devenit obisnuinta.
fetele cu frica de condus- cel mai bine asa se vindeca teama asta- luandu-va masina voastra si ocupandu-va voi exclusiv de ea (spalat, alimentat, mers la revizii si service cu ea...). eu am avut bafta cu "copiloata" mea - n-are carnet, da' are niste ochi de vultur, pot conduce cu ochii inchisi daca o am in dreapta pe sora-mea (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
mda.
eu nu stiu nici pe care parte e .. aia de alimentat. noroc ca sunt draguti cei de la benzinarii si se ocupa ei (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) [cred ca fratemiu e ingrozit cand imi da masina lui.. in caz ca se gandeste la scenarii de astea] de spalat, n-am reusit nici o data pana acum. ma enerveaza, al meu zice ca nu exista spalatorie calumea pe aici. si gataaaaaaaa, v-am lasat. merg sa ma imbrac, ies cu colegii mei (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th June 2025 - 02:05 PM |
|