IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1315 1316 1317 1318 1319 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Meg
post Feb 7 2008, 01:38 PM
Post #13161

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

ce e val, ca valul trece.. merci roxi pentru incurajari (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
mai fetele, daca nu va place cutia manuala, luati-va cu automata! e o placere sa conduci! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Girl on the moon
post Feb 7 2008, 01:41 PM
Post #13162

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,938

Apropo de condus, din pacate si eu fac parte din categoria celor care au facut scoala dar nu au apucat sa conduca...

M-ar atrage tare mult ideea unei masini cu cutie automata.

Exista vreun risc la astfel de masini? Intrebare pentru cunoscatoare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

+Quote Post
Meg
post Feb 7 2008, 01:46 PM
Post #13163

Membru de Onoare

la ce risc te referi?

adica.. e fix la fel.. numai ca nu trebuie sa mai schimbi tu vitezele. merge incet incet incet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) singura.. si plecarea din panta nu mai e o problema (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
eu intotdeauna ma gandeam.. Doamne daca o scap in spate, daca o scap~!! .. (desi nu am scapat=o decat o data dupa ce am luat permisul, dar am ramas cu frica asta)
a, si ai si comutator pentru cutie manuala, insa dai doar in fatza in spate (viteza superioara/inferioara)

+Quote Post
roxanica10
post Feb 7 2008, 01:50 PM
Post #13164

Musafir

Si io sunt in categoria alora, care au teama de condus...tot din cauza parintilor, care n-au avut rabdare cu mine si m-au speriat. Desi am luat carnetul din prima si chiar incepusem sa ma simt bine la volan, am o teama peste care nu pot trece. Am multe patanii la volan, de gaga, dar n-am timp sa vi le povestesc.
Al meu, a condus masina socrilor in drum spre Miami si folosea destul de des pilotul automat, ca iti oboseste picioru' daca apesi intr-una pe acceleratie.
Va pup!

+Quote Post
Meg
post Feb 7 2008, 01:52 PM
Post #13165

Membru de Onoare

uf.. acceleratie si ambreiaj.. am patit-o si noi intr-un oras fff aglomerat.. al meu incepuse sa faca fetze fetze, ca nu mai ajungem odata, ca s-a saturat, ca il doare.. si subit m-a apucat si pe mine o durere .. ca daca-i venea ideea sa trec eu la volan? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 7 2008, 02:22 PM
Post #13166

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Deci nu sunt singura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
rozy
post Feb 7 2008, 02:28 PM
Post #13167

Musafir

i'm back...tre sa ma duc la doctoru lu' buni mai incolo
si eu mai am emotii la condus...ca orice incepator... un lucru e cert! nu mai conduc niciodata cu prietenul meu in masina (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) e cel mai crizat om din lume.vorbeste in continuu...ca de ce franez asa tarziu...ca de ce ma duc in curu altuia....ma streseaza si mai tare dau buleala (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 7 2008, 04:03 PM
Post #13168

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Si pe mine ma stresa al meu sot tot comenta ca nu ma asigur( da' ma asiguram doar ca nu vedea el) ca i-am taiat fata nu stiu cui apoi dupa ceva nervii la volan cu el in dreapta i-am zis ca atunci cand mergem impreuna el conduce cand ma duc la cumparaturi singura sau cu fiica-mea la gradi si nu ma streseza nimeni e mult mai bine.

+Quote Post
Andreea_M
post Feb 7 2008, 04:20 PM
Post #13169

Musafir

si mie imi era frica sa conduc. da' cum lenea si sila de a merge cu mijloacele in comun sunt mai mari decat frica de a conduce si pt ca-i masina mea si n-o impart cu nimeni si daca o bushesc, tot eu o platesc, vrand nevrand am invatat cat de cat sa conduc. nici acum nu-mi place, dar a devenit obisnuinta.
fetele cu frica de condus- cel mai bine asa se vindeca teama asta- luandu-va masina voastra si ocupandu-va voi exclusiv de ea (spalat, alimentat, mers la revizii si service cu ea...).
eu am avut bafta cu "copiloata" mea - n-are carnet, da' are niste ochi de vultur, pot conduce cu ochii inchisi daca o am in dreapta pe sora-mea (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
Meg
post Feb 7 2008, 04:23 PM
Post #13170

Membru de Onoare

mda.
eu nu stiu nici pe care parte e .. aia de alimentat. noroc ca sunt draguti cei de la benzinarii si se ocupa ei (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) [cred ca fratemiu e ingrozit cand imi da masina lui.. in caz ca se gandeste la scenarii de astea]
de spalat, n-am reusit nici o data pana acum. ma enerveaza, al meu zice ca nu exista spalatorie calumea pe aici.

si gataaaaaaaa, v-am lasat. merg sa ma imbrac, ies cu colegii mei
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1315 1316 1317 1318 1319 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th June 2025 - 02:05 PM