![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Macar acum stii la ce te poti astepta de la ea. Desi a fost in parte vina ta, ca ai fost prea increzatoare si n-ai verificat, o sa vina si "pay back time". (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Asa, Arinela, da-ne curaj. Las' ca-mi iau eu masina! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Normal ca va incurajez... (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Daca asteptati pana o sa va spuna un barbat ce bine conduceti... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) nu o sa va mai urcati veci la volan... (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Fanny , pana la urma , da , recunosc ca e vina mea , dar nu m as fi asteptat la asa ceva .. mai e si sefa grupei
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Fanny, colega aia e o scorpie (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Las-o, ca o sa i se infunde si ei odata si odata!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Szi, era colega Afobiei. Dar tot scorpie ramane! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) Astept sa se incarce pozele cu hainutele cumparate. Nu stiu de ce mere atat de greu fotogaleata. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
uhm.. nu am patit niciodata sa incurc motorina cu benzina. in cel mai rau caz sun sau merg inauntru si intreb daca nu ma descurc. da' nici chiar asa, ce mare lucru.. diesel si gata..
cat despre personalul de afara, nu stiu cum se face ca de fiecare data apare cineva .. ba sa imi stearga geamurile, ba sa puna motorina ca sa nu ma murdaresc eu pe maini.. asta pentru ca merg numai la o anumita benzinarie? anw.. eu am avut o seara super placuta in compania colegilor mei. va urez noapte buna.. de acum .. pregatire pentru nani (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
nimeni prin bar? eu ma apuc de gatit (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Eu is pe aici... dar mţas baga la somnic.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ce faci bun Andreea?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu ma duc imediat la somn, fiica-mea vrea la ski maine, cred ca o sa mergem.
Spor la gatit Andreea. Ai schimbat poza aia sexoasa, sincera sa fiu mie imi placea m. mult poza de inainte. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th June 2025 - 10:52 AM |
|