![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
"Afobia, si simti vreo imbunatatire? Eu am fost vreo 3 luni si parca erau ceva imbunatatiri. Mergeam undeva in incinta facultatii de sport. Acum 2 ani era 50 lei sedinta de o ora si ceva. O stiam pe tipa de la kineto, din alta parte si la recomandarile ei m-am apucat. Am vazut acolo o groaza de copii, cu probleme de coloana sau sportivi."
roxanica10 , eu fac de 6 luni dar nu ma duc decat o data pe saptamana ca n am timp asa ca .. cred ca mai mult (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ma rog , eu am si un corset pe care cica ar trebui sa l port insa e cam deranjant si nu l port decat f rar si asta numai in casa:lol: dar m a ajutat f mult corsetu ca mereu imi aduc aminte de el si merg mai okai , mai .. dreapta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 50 lei sedinta ? eu platesc 10 lei sedinta ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
La ora asta? Cum a iesit mancarea? pai cand? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) acum am timp, profit de el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a iesit bun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) da nu am mancat decat putin. e totusi trecut de miezul noptii |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
lol! e 12 30! jeez , am fugit! va pup pe toate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) maine ma trezesc la ora 7!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noapte buna Afobia! Io n-o sa ma dau jos din pat mai devreme de 7.30. In ultima vreme, nu reusesc sa ajung mai devreme de 10 la serviciu.
Da, am auzit si eu de corsetu' cu pricina. E bun. Da...mi se parea mie pretul cam mare. Aveau tot felul de aparate si-ti masurau toate miscarile pe calculator. Trebuia sa le faci cu aceeasi intensitate. Andreea, ziceai tu de surioara ta, ca-i buna de co-pilot. Si eu sunt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , chiar l-am incurajat mult pe al meu cand a inceput sa conduca; teoria o stiu pe de rost, dar curajul imi lipseste. Acum, ma distreaza, ca de fiecare data cand mergem undeva, trebuie sa stiu ruta. I se intampla ca atunci cand merge singur pe acelasi drum, sa se rataceasca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si ma suna pe mine sa ma intrebe la al cata-lea semafor sa faca dreapta etc. Io trebuie sa stiu totul latitudine/longitudine exacte....ca altfel e jale. Stai ca ma mut aici, sa nu mai poluez topicul cu mamicile. Pai larva o iei de la caini/pisici sau de la apa din rau? This post has been edited by roxanica10: Feb 8 2008, 12:38 AM |
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
deci:
exista tot felu' de goange d'astea simpatice (in general viermi, ca astia-s cei mai pacatosi) care traiesc in unele animale si pentru a-si continua ciclul de evolutie trec la altele. cele mai cunoscut e de exemplu trichinella spiralis (care da trichineloza sau cum se scrie) care urmareste circuitul sobolan-porc-om. in cazul trichinellei, parazitul se transmite prin consumarea carnii direct infestata si insuficient preparata termic ca sa distruga parazitii care-s suficient de mici ca sa treaca prin peretele digestiv. nu cunosc exact mecanismul ca nu-s medic. la prietena/cunostinta ta, daca medicul a zis ca-i vorba de ceva larva de la oi, presupun ca-i vorba de viermele de galbeaza (fascicola hepatica). dar nu-i obligatoriu, sunt o gramada de paraziti care traiesc in apa si care trec foarte usor la om. uite ce am gasit pe net despre prietenul galbior: "Clasa termatode – cu specii parazite (endoparazite) in corpul omului, al ovinelor si bovinelor. - viermele de galbeaza (Fasciola) e un trematod hermafrodit, cu sistemele genitale complicate si cu un ciclu evolutiv ce contine mai multe forme larvare." poti lua de la caini pisici - toxoplasmoza (daca intri in contact direct cu fecalele animalului- dar e mai probabil sa te imbolnavesti de la carne insuficient preparata sau alimente nespalate), rabie si inca 2-3 boli dar cel mai probail e sa iei o parte din bolile lor de piele (micoze, raie- de fapt astia-s paraziti externi, la fel ca purecii si capusele dar pe alta scara), iar prin parazitii externi (pureci capuse) se pot transmite si alte boli.... cam atat. in mare parte tot ce-s paraziti, interni si externi. dar e valabil si circuitul om-animal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) in nici un caz, daca face pisica gripa nu faci si tu, sau invers, sunt cu totul alte tulpini |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) iti multumesc de lamuriri. Medicii i-au zis prietenei mele, ca a fost bine ca larva a ramas larva. Ideea e ca ea n-a stiut ce are initial. O durea spatele de nu mai putea, pana n-a mai putut sa se ridice din pat...si apoi in urma investigatiilor au descoperit larva asta, care avea nu stiu ce greutate. Oricum...m-am cam speriat cand mi-a povestit. Are o taietura destul de mare pe burta. Apropo de taietura, eram la bazin o data si o pustoaica a intrebat-o ce-a patit...dar foarte nepoliticos, nu mai retin exact formularea; i-am retezat-o eu rapid tipei, ca n-am rezistat.
Si apropo de animalute, cand o sa am eu casa pe pamant...o sa-mi iau si eu un catelus. Hai ca ma duc si eu la somnic, ca risc sa nu mai ma trezesc maine. Pupici! |
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) somn usor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
concluzia e una singura - daca iti tii peturile in stare perfecta de sanatate si ai grija ca la cel mai mic semn sa fugi cu ele la medic, nu ai ce boala sa iei de la ele. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Buna seara, Maat?!? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
![]()
|
|
s'a terminat cu somnul meu (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) clar nu mai inchid un ochi in noaptea asta
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th June 2025 - 10:54 AM |
|