![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Iar am mancat o groaza......o sa devin obeza! Sunt mai rau ca o femeie gravida cu pofte! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Noh...dar maine ma duc la sala..
Maat, vesnica intrebare: esti inca la birou?!? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by sweet_girl: Feb 8 2008, 03:31 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
nu, acasa; m-am apucat sa imi termin treburile from home sweeeet home (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
trebuia sa ma ingrijesc un pic, sa imi fac ceva la par, sa imi fac unghiile, ca parca eram venita de la sapa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Daa si eu..acum chiar ma duc sa fac baie!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Noapte buna in continuare restului!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Afobia, tu sa il visezi pe C..s, da?!? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
Eu azi tre sa ma apuc de bagaje (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Maine la 6-7 am taiat-o la B (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
buna dimineata!!!
va pup si va doresc o zi buna!! nu stiu cand mai ajung la calc azi!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) la asta adica! ca sa pot sa mai comunic cu voi... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu sunt foarte prost dispusa. Azi-noapte am dormit pe canapea in bucatarie, pentru ca la un moment dat nu am mai suportat sforaitul alui meu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
si in loc sa-l trezesti pe el te-ai chinuit tu?
io-l apuc de nas pe al meu cand sforaie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata gagici!!!
Azi am un oaspete de seama la seviciu.Nu am avut cu cine lasa fata si am luat-o cu mine la birou.Sper sa nu regret amarnic decizia luata.E vorba totusi de opt ore (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Cred ca o sa fie sfarsita dupa 8 ore de stat acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dar va descurcati voi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Sper!
Deocamdata a invatat sa foloseasca perforatorul,sa stampileze si sa capseze.Si e numai 9.47. Ce ma fac inca 7 ore? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Va tin la curent ! Astept ceva idei istete .Ce sa mai fac sa stea cuminte inca cateva ore? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th June 2025 - 06:30 AM |
|