![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
sal fetele azi e vineri (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)
eu n am nimic ca alti ca se pupa, ling etc atata timp cat nu au 11 12 13 14 ani sau mai mici pt ca mi se par prea mici si inconstienti sau si eu sunt baba (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) nici eu nu suport sa dorm langa cineva care sforie pe mine ma scoate din sarite chestia asta rau de tot (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) teo nu te mai uita la ceas ca atunci chiar trece greu timpul (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) This post has been edited by divi2007: Feb 8 2008, 12:39 PM |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu ma pot abtine.E13.20.Pana acum e bine.
Am noroc e e superb afara si am profitat. Mai sunt trei ore si jumatate.Acum incepe greul.Am ramas fara idei.Help!! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
pune-o la un calc! nu ai unul disponibil?
eu cand eram mica si ma duceam la mama statea cu ochii intr-un joc toata ziua! nu aveam nici o grija!! io am avut treaba asa ca nu im-am luat toata pauza de o ora. si acum mananc la calc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Moaaa nu mai pot de nervi cu rezistenta materialelor! Eu nush ce fel a facut asta cursurile astea.Un curs de-al lui se prezinta asa:titlul,un desen incarcat la maxim din care nu pricepi nic,apoi 5 pagini de scoteli si relatii.Nu tu o explicatie..nic! Pricepe daca poti! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu-i place sa se joace.se plictiseste repede.
Mai am o ora si jumatate.Asta e cea mai grea. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Poate reusesc sa plec mai repede. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alllloohhaaa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi-a trecut raceala in proportie de 90% (apropo, Roxi, multumesc de urarea de sanatate (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) ). Am avut ceva pg de parcurs in bar de cand n-am mai intrat. Urmeaza doua examene grele si nu stiu cat o sa ma bag pe aci, insa viu eu from time to time.
Va (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , dragele mele! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
lxn, bafta in continuare! Noi asteptam sa termini cu examenele si sa ai mai mult timp de noi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Gata! Plec acasa!
Am scapat de ziua asta. Pana la urma a iesit bine. Important este ca nu a plans deloc. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) |
|
|
carmenpisicuta |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
sunt noua pe forum e Lady si vreau sa va spun ca MONTEZ EXTENSII GENE de aliate germana la un pret mic
|
|
|
carmenpisicuta |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt noua pe forum elady si vreau sa va spun ca MONTEZ EXTENSII GENE
|
|
|
![]() ![]() |