![]() |
![]() ![]() |
![]() |
carmenpisicuta |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
sunt noua pe forum elady sa vreau sa va anunt ca MONTEZ EXTENSII GENE de calitate fermana, fir cu fir, la un pret mic
|
|
|
carmenpisicuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
MONTEZ EXTENSII GENE (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
carmenpisicuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna eu montez gene false si sunt de calitate germana si sunt fir cu fir.Pretul este foarte mic in ccoparatie cu cele de la saloane.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Va pup si eu. Si weekend placut!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
eu mai am o ora juma da va pup si eu de pe acum ca nush daca o sa mai am ocazia! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
vichend placut va doresc!! va tzuca fata!! |
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
dati-mi va rog una in cap.
a aparut un spammer care se lauda ca o are verde. declar ghicitoarea secolului - ce-are verde si e onlain? hint: cica te da si pe spate cu ce-are |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Sal"tare!
Eu facui bagajele,maine am taiat-o la B :l Mi-e sila de drum.... |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Drum bun Philia!
Las' domne spammerii sa se laude...ca-si iau bann rapid. Eu imi astept sotul sa vina sa ma ia (is aia care n-are tupeu sa se urce la volan (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) si sa mergem acasa cumintei. Lxn, iti tin pumnii stransi. Se vede? |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, de pe 14 incolo, ma infig iar la petrecerile din bar si ma perind pe toate topicurile (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)
Roxi, se vede, cum sa nu se vada? (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Philia, drum bun sa ai! Andreea, stii ce poti sa faci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ? (IMG:style_emoticons/default/diespam.gif) Inapoi la invatat (IMG:style_emoticons/default/read1.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Mamaa, dar mult ati mai ciripit! Mi-a luat ceva sa parcurg toate "spiciurile"
Eu am ajuns in sfarsit acasa. Sper ca maine sa ma plimbe al meu prin afara Bucurestiului. Simt ca trebuie sa respir alt aer, altfel ma sufoc. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th June 2025 - 09:18 PM |
|