![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Nimeni n-a dat buna dimineata inca. hmm... Inseamna ca ieri ati petrecut in voie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sa aveti o zi minunata. La Bucuresti a iesit soarele, iar eu fug la plimbare. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ba nu...e o dimineata de rahat. Cand imi era somnu mai dulce, suna la usa. Ma duc fuguta crezand ca e matusa-mea...surpriza! Era unu de vindea covoare!!! la 9.30 sambata!!! Ma intorc inapoi,ma asez in pat..suna mobilul (noroc ca il luasem de pe scaun,ca daca trebuia sa ma ridic dupa el,iar nu era bine ). Era my best friend, vroia sa-mi vanda bonuri. In acelasi timp aparuse si bunica-mea si se apucase sa-mi ridice jaluzelele. Am racnit la amadoi!! M-am reasezat in pat...suna fixul! Care e la usa. Era mama prietenului meu, vroia sa o ghidez sa intre pe net. A sunat de 3 ori (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
In tot acest timp cainele plangea si se impleticea printre picioarele mele. Ma bate gandul sa fug de acasa (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ola chicas
(IMG:style_emoticons/default/musicalacasti.gif) |
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
neatzaaaa!
pescarus, nu eram la job, eram acasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Rozy, lasa ca se poate si mai rau. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nu vrei sa incep eu sa imi povestesc dilemele existentiale in care m-am bagat de curand. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Andreea, si tot nu ne-ai spus carui fapt se datoreaza schimbarea......Sau numai eu nu stiu? |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!!! Facut ochi, cu greu, pus burta pe carte ca sa-mi ofer dreptul de a ma plimba astazi, ca-i dragut afara, dar cam frigut, pare-mi-se...
Rozy, mi s-a intamplat si mie de cateva ori sa comploteze universul impotriva dorintei mele de a dormi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata dragutelor!
M-a trezit soarele la 10, am pus un program la masina, am facut un drum pana la bucatarie, am vazut ca-s niste vase de spalat, dar nu m-am atins de ele; am venit si mi-am dat tv-ul pe TV5 (infuzia cu franceza) si mi-am mancat iaurtul cu fulgi si gem, am incercat sa rasfoiesc Q magazine si am citit doar 2 aticole (cand oi avea timp, sper s-o citesc pe toata; imi place sectiunea despre cultura), am deschis calcu, am intrat pe Elady, va salut (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , inchid calcu' si ma apuc de treaba (jurnalul unei dimineti in care trag de mine). Andreea, la ce concert te duci diseara? |
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haggaaaaaaaaaaaarrrrrrrdddddddddd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
vezi c-am pus o melodie de-a lor la topicu' cu ce asculti acuma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca te pasioneaza rockul simfonic |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-a povestit aseara Lotte ceva de ei. Sigur o sa-mi placa. Apropo, merge si Lotte la concert.
Noi diseara ne ducem la Cuptoru' cu lemne, sa-l sarbatorim pe al meu. Ascult acum melodia pusa de tine Andreea. Me encanta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) This post has been edited by roxanica10: Feb 9 2008, 12:03 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu ma duc sa ma culc. nu pot sa-mi tin ochii deschisi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th June 2025 - 05:27 PM |
|