IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1328 1329 1330 1331 1332 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Teocris
post Feb 9 2008, 12:28 PM
Post #13291

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Mancarea la foc, casa cu fundul in sus.
Azi vine olandezul meu acasa (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif) si trebuie sa fie totul cum trebuie.Mi-a fost dor de el. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Feb 9 2008, 01:24 PM
Post #13292

Musafir

am dormit inca o ora....si numai bine ca a sunat matusa-mea la usa.si bunica-mea in loc sa se duca sa deschida,a venit in sufragerie sa vada de ce nu deschid eu(mentionez ca usa de la intrare e fata in fata cu cea de la sufragerie )
(IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 9 2008, 03:17 PM
Post #13293

Musafir

neatza si de-aici!
rozy, sfatul meu e sa (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) de-acasa, pana maine seara. macar poti dormi maine dimineata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Philia
post Feb 9 2008, 06:03 PM
Post #13294

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Hello!
Ajunsa la B,cu o mare durere de cap si un pic regret in suflet (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
As vrea sa fiu si colo,si colo,si colo (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Greu cu fundul in 3 parti (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Feb 9 2008, 06:48 PM
Post #13295

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Buna seara ladies (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Andreea cum adica sa intre in contact direct cu fecalele?

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Feb 9 2008, 07:57 PM
Post #13296

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

seara buna, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
rozel, ti-am zis...la mine esti binevenita. mai sunt locuri pe burta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 9 2008, 08:30 PM
Post #13297

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Buna fetelor! Eu sunt super incantata, am toate seriile aparute din Anatomia lui Grey pe dvd. Mi le-a dat o prietena. Ghici ce bvoi face in restul weekendului? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
lxn
post Feb 9 2008, 09:20 PM
Post #13298

Musafir

Szi, i feel you (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Eu am ajuns cu privitul la seria 3 ep 14 si mi-am luat si o parte din seria 4 si sper sa mai apara inca pe atatea serii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Chiar acum ma pun la savurat grey's, asa ca ne auzim tarziu in noapte (IMG:style_emoticons/default/pepsi.gif) (IMG:style_emoticons/default/popcorn3[1].gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 9 2008, 09:35 PM
Post #13299

Musafir

vizionare placuta fetelor.
au am avut azi un spor... abia am reusit sa fac o supa. in rest, nimic. acum ma pregatesc sa plec in oras.

+Quote Post
3A
post Feb 9 2008, 10:04 PM
Post #13300

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

mama, Rozy, mi-ai adus aminte de niste momente atat de "placute" din adolescenta! ce ma enerva mama cand imi ridica transperantele dimi, cica sa ma vada soarele!!! lasa-l tu, ca ma vede el si mai tarziu LOL

fetele eu am dat in blegomanie plangacioasa...ascultam niste muzica ce au pus fetele si m-au apucat tristetili...

ma duc si eu pe la magazine, buzunarul e gol, dar macar clatesc ochii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Andree, cred ca o sa fie super fain concertul, am ascultat melodia de ai pus-o tu!

Phili, asa e, nasol cu fundul in mai multe luntrii, saluta B. si din partea mea, mi-e dor uneori de balamucul de acolo, si noroaiele alea enervante, si serile cu luna din Cismigiu...

teo, cine e olandezul? daca nu sunt indiscreta:) spor la treaba si revedere placuta.

pesca, esti tare, macar felul 1, s-a rezolvat!.

plec si eu pe la magazine, pupici la fete

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1328 1329 1330 1331 1332 > » 
Closed TopicStart new topic
6 User(s) are reading this topic (6 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th June 2025 - 04:52 PM