![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Szi, i feel you (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Eu am ajuns cu privitul la seria 3 ep 14 si mi-am luat si o parte din seria 4 si sper sa mai apara inca pe atatea serii Din cate cunosc eu din seria a 4 nu exista decat 11 episoade. Apoi totul s-a oprit in productia serialelor tv, din cauza grevei scenaristilor americani. Probabil ai auzit de ea... Eu mi-s fan Private Practice acum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cand o sa ajungi la seria 4 din Anatomie si o sa vezi episodul de 'tranzitie" o sa intelegi de ce. Nu-ti spun mai multe. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) Te las sa ...enjoy! Eu am fost astazi la Pitesti. Fara vreun scop anume, doar plimbare, ca n-am fost niciodata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) M-am indragostit iremediabil de niste cizme pe care le-am vazut intr-un magazin acolo, dar n-aveau masura mea. Al meu ma sicana sa intreb daca nu mai aduc . (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Buna seara,
Eu azi am bagat un aerobic la pranz si o plimbare cu rolele pana acolo si inapoi, cand am venit acasa surprised nu aveam chef de nimic ma simtem cam obosita de regula dupa aerobic ma simt cu pofta de facut treaba. Am bagat si eu spalat de rufe si curatenie,apoi la shopping.Al meu sot cu fiica-mea s-au dus la bunica si au si mancat acolo asa ca n-a trebuit sa fac de mancare (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) . Eu am rontait ce-am mai gasit prin frigider. Si eu azi m-am trezit la 10 si 15 si inca as mai fii dormit. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din cate cunosc eu din seria a 4 nu exista decat 11 episoade. Apoi totul s-a oprit in productia serialelor tv, din cauza grevei scenaristilor americani. Probabil ai auzit de ea... Eu mi-s fan Private Practice acum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cand o sa ajungi la seria 4 din Anatomie si o sa vezi episodul de 'tranzitie" o sa intelegi de ce. Nu-ti spun mai multe. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) Te las sa ...enjoy! Fanny, nu-mi amintesc cat am luat din sezonul 4, insa, din cate am inteles (sau poate sunt doar sperantele mele) nu mai tine mult greva. Cred ca stiu ce este Private Practice insa... nu's sigura decat 90%, pare-mi-se ca am citit undeva de asta si are legatura de un personaj din Anatomie de care nu zic sa nu stric surpriza altora. Daca e fain ma bag si eu, adica, daca e in acelasi stil, sa-mi spui te rog. Eu nu vaz episoadele de tranzitie, adica probabil cele recapitulative, pentru ca mi se par plictisitoare (de fapt, nici n-am incercat sa vad unul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). M-au bagat in boala episoadele de le-am vazut in seara asta, cu feribotul & co, am stat cu sufletul in gat... stiu americanii astia sa faca filme, dom'le! Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
aaa, iti raspund eu in locul lui teo. "olandezul" e sotul ei, a fost in Olanda in delegatie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am venit si eu acasa cu un esspreso/capuccino machine. o sa pun poza la topicul potrivit. aaa, chiar ca m-am scos azi cu mancarea. am mancat ciorba la pranz si felul 2 la cina: peste cu legume si mujdei. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
buuun asa!! care va sa zica, ai facut-o pana la urma, trebe sa-i facem safteaua, sa venim pe la voi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
eu am innebunit de TOT, mi-am luat palton...si a fost scump, desi era redus la jumate...nu zic, ca ma rushinez, dar e frumooos! Aha, mersi pentru explicatie, vad ca e ocupata, ca n-a mai intrat pe aici. Eu n-am vazut decat un serial din filmul de care ziceti voi, dar daca mai povestiti asa incantate de el, cred ca ma duc si eu sa-l inchiriez (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai v-asteptam aaa, sa bem cafeaua impreuna. eu nici gand n-am sa ma duc la culcare acum, dupa ce am baut una strong. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
pune o poza cu paltonul la "Shopping - "Ce-ati mai cumparat" (titlu aprox. dar mi-e lene sa caut acum). |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
ahaaaa, pai sa stii ca poate dam o fuga in weekendul urmator ca weekendul asta e fi-miu la ta-su, sunteti dispusi sa mai mergeti la un sanius?
bine ca mi-ai zis de topicul ala ca inca nu-l vazusesm, ma duc repede sa fac o poza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nici eu n-am somn, am mai vazut inca o data, cred ca e a treia oara cand vad "Minciuni Adevarate", mi-a placut filmul, are un umor si un romantism aparte hihihih de fapt visez si eu la un spion care sa ma iubeasca si sa ma faca si pe mine shpioanca |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Daca e fain ma bag si eu, adica, daca e in acelasi stil, sa-mi spui te rog. Eu nu vaz episoadele de tranzitie, adica probabil cele recapitulative, pentru ca mi se par plictisitoare (de fapt, nici n-am incercat sa vad unul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Nu e acelasi ritm, dar s-ar putea sa-ti placa. Vei apuca sa-ti faci o idee despre noul serial pe la episoadele 22 si 23 din seria a 3-a. Episodul de tranzitie despre care vorbesc se refera la viata sentimentala a lui Addison. E favorita mea, asa ca am urmarit episodul recapitulativ fara sa comentez si asa am aflat... de ce trebuiesa ma indrept spre Private practice. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In alta ordine de idei, buna dimineata. Haideti la cafea! (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/cofeeforall.jpg) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata, dragelor!
Merci pentru cafeluta, Fanny, eu nu refuz. Da, stiam eu ca-i vorba despre Addison, am verificat aseara dupa ce am inchis forumul. Cred ca o sa ma uit si la ala, dar dupa grey, probabil. Si mie imi place de ea, desi la inceput ma enerva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oricum, sunt actori buni, isi joaca bine rolurile, mai ales Yang, care, desi poate fi foarte enervanta uneori, ca personaj, e foarte credibila si... imi place de ea. Dar gata cu Grey's, ca altfel ma gandesc numai la serial in loc sa invat. Fanny, vin in completare cu niste cookies: (IMG:http://sendthemcookies.com/s/images/cookies_stacks2.jpg) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna dimi (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th June 2025 - 10:53 AM |
|