![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu accept. Sunt tare bucuroasa ca scenaristii americani au ajuns la o intelegere cu casele de productie si se intorc la munca. 3 luni a durat greva. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce fain lxn sa fie cuminte e cam pleonasm pt. un copil, sa fie sanatos.
Azi am gatit ceva timp asa ca maine take a break. Brrrrrrrrr la noi frig tare adica grade nu multe sub minus da' cu ceva vant se simteau mai multe. Sa aveti o zi de luni usurica. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lxn, sa fie sanatos si norocos!
Andreea, cum a fost la concert? Fanny, super veste cu scenaristii. Sa vedem ce se intampla cu Prison si cu Desperate Housewives. Miss, nici nu vreau sa ma gandesc ca maine trebuie sa ma duc la serviciu. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Lxn, si eu am un finut, tot cam de atatea kg! Sa ne creasca sanatosi si frumosi!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Ahh si eu tot uitasem sa te intreb de sanatate, cum s-ar spune..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc mult, miss, roxi si sweet!
Intr-adevar, sa ne traiasca si sa infloreasca. Eu sunt bine, mi-a trecut raceala, insa maine am examen la 9 si mi-e cam teama, asa ca ma duc sa ma odihnesc sa fiu fresh. Va pup, noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie imi frige juma de cap si gat.ma scoate din sarite (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Phili, mersi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma bucur ca nu-s asa noroaie si bafta la restul examenelor!
Lnx, sa-ti traiasca nepotelul! sa fie sanatos si sa aibe noroc! Si tie finutzul, Sweet! S-a facut Pesca, ne edem saptamana viitoare, abia astept, sa vezi ce fericit o sa fie fi-miu. Vorbim pe messenger, dai semn cand ai vreme. Rozy, nasol momentu', seamana a "rosu in gat"... Sa aveti o saptamana buna, fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Sa va traiasca nepoteii si sa fie sanatosi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rozy baga-te pe ceai in forta.
Somnic usor ladies! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Somnic usor si de la mine dragutelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu imi savurez ultimul pahar de Mateus si incerc (da Doamne!) sa ma bag la somn. poate poate reusesc sa adorm...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th June 2025 - 08:32 AM |
|