![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Philia, felicitari pentru ambele realizari de azi. Cum adica faci stiri la radio? Le redactezi sau le prezinti?
Io, azi am avut o zi mai usurica la serviciu...spre deliciul meu si al durerii de cap, care nu-mi dadea pace de cateva zile. Acum ma pregatesc sa mergem la mami in vizita si de-abia astept (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Mi s-a facut un dor de ea. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Roxi, sunt in practica. Si azi am redactat stiri.
Bineinteles, nu au fost date pe post, dar am fost mandra de mine, cand mi s-a spus ca m-am descurcat bine. Era prima oara cand faceam asa ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si sefa m-a laudat ca las spatiu dupa virgula si punct (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gratie tie (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) Distractie multa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by Philia: Feb 11 2008, 07:17 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Roxi, distractie placuta!
Poke, sunt frumoase stirile de radio, la fel si munca si multi din oamenii care lucreaza in fm. Enjoy! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pok, inca o chestie. in radio, e foarte important sa pui semnele de punctuatie acolo unde trebuie si sa scrii foarte corect. Unii stiristi nu-si citesc materialele inainte si risca sa dea balbe in direct, daca stirile nu-s corect scrise. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
E...ma bucur ca am putut sa-ti fiu un pic de tot de folos (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Fanny, am auzit si eu ca oamenii de radio sunt super si ca atmosfera-i mult mai destinsa decat in televiziune. Asa o fi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by roxanica10: Feb 11 2008, 07:24 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Asa e, Fanny.Si e logic sa se intample asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Deocamdata eu sunt foarte la inceput. Toti pe acolo se mirau ca sunt in anul 1 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vreau sa invat si cred ca doar pe "front" poti invata exact. Ajuta si cartile, dar pana nu pui mana sa lucrezi personal, nu ai cum sa te formezi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari si din partea mea, poke, cred ca-i tare fain sa lucrezi la radio. Eu n-am prins tot, insa tu te-ai angajat acolo sau faci practica la ei? Oricare dintre cele doua variante este, oricum e cool. Mult succes cu noua echipa si sa ne spui si nou cum mai e pe acolo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Roxi, o seara placuta impreuna cu mamica ta! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Philia (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca va uitati pe euphoria tv radeti si cu posteriorul: invitate Laura Andresan, care mai merge, si Simona Sensual. OMG cat e de proasta asta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Ce-a zis? Ce-a zis? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
e stupid rau de tot nu stie sa lege 2 vb (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th June 2025 - 01:18 AM |
|