![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Depinde de tipurile de radio si de televiziune. Oricum, ca boboc entuziasmul e atat de mare incat poti muta muntii.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Buna fetelor,
Lxn, imi cer scuze, viteza bat-o vina, si mai merg si defazat uneori degetele...asa ca mai inversez litere (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Felicitari pentru examene!! Phili, faina tare experienta ta. Acum cred ca o sa-ti para rau ca trebuie sa pleci, de unde iti faceai griji cum o fi si ce o fi... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
buna searaaaaaa
eu am beut un bacardi (dupa ce m-am caznit sa ii scot capacul, neavand "scula") si mi=am amintit de BG.. so.. pe forum cu mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ce mai ziceti, ce mai faceti? nu v-am mai vazut de mult.. vad ca avem si fete noi in bar.. aaa.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Poke felicitari pt examen si pt. inceputul la radio.
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stai linistita, aaa, intr-adevar, fiind putine litere, se mai sucesc ele, nastrusnicele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu ma uit pe B1 la Nasul, zice tanti Turcan chestii tare adevarate... nu prea-mi place politica da acum ii prea de tot cu tot ce se intampla, dom'le! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine-i tanti Turcan? Eu astept sa inceapa pe Acasa 'Pagini de viata'; nu-i chiar cine-stie-ce, dar imi pierd si eu vremea in loc sa invat la franceza.
Am vazut aseara in reluare, emisiunea aia 'In al 9 lea cer' si mi s-a parut interesanta. Tipe care vor sa intre in lumea telenovelelor (treaba lor) jucau tot felul de mini-scenete. Pe mine ma ingrijoreaza ca actorii astia ai nostri consacrati, nu prea au urmasi printre tineri. Dar asta e...Apropo de asta, mi-am luat bilete la "Straini in noapte" cu Florin Piersic si Emilia Popescu. De-abia astept sa-i vad pe scena. Meg, pe unde ai umblat? E bun Bacardi? N-am baut niciodata...sa nu te superi BG (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Mda am vazut si eu treaba asta...eu chiar nu stiu la ce dracu' accepta invitatiile la diferite emisiuni ca in toate sta ca muta (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Ca atat de proasta incat sa nu-si dea seama ce fel de imaginne se creeaza in jurul ei nu cred ca e. Si sa vina la emisiunile astea doar ca sa apara pe sticla...mi se pare stupid rau. Si in afara de asta eu una refuz sa cred ca nu e capabila sa-si expuna niste pareri, insa probabil devine complexata de termenii folositi de restul invitatilor si nefiind obisnuita cu ei atunci cand incearca sa-i foloseasca da tot felul de onomatopee si fraze care nu au nici un inteles...noroc cu intuitia omeneasca. In fine...atat cu don'soara Simona.
Si mie imi plac talk-show urile insa in ultima perioada chiar mi s-a acrit: in tara asta toata lumea stie sa dea din gura si ...atat! Meg (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, nici eu nu stiam de ea pana acum cateva zile, la stiri, cand si-a botezat copilul cu invitati de seama de prin partidele aliate si asa am aflat de ea. O cheama Raluca Turcan si chiar mi s-a parut ca vorbeste ok, in sensul ca nu bate campii sau isi sustine cu vehementa partidul. Bine, asta e o prima impresie, nu stiu sa zic mai multe, insa in ce a zis a avut dreptate. Ejoy "Straini in noapte", atunci cand este spectacolul. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Raluca Turcan, fosta Tatarcan, e fiica directorului de la liceul unde am fost eu eleva, director care era un om tare bun si intelept. Ma gandesc ca si fiica ii urmeaza indeaproape. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Si mie mi se pare o femeie cu capul pe umeri, inteligenta si cu bun simt. Este o figura placuta si intr-adevar pare sa-si dea interesul. Dar politica asta....
Rox hai mai, pentru ce naiba sa ma supar? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Da' data viitoare sa scrii bautura cu litera mica sa nu se inteleaga cine stie ce ca eu facusem ochii mari la inceput (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th June 2025 - 11:52 PM |
|