![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Da!!
Dar nici cu ce am primit eu nu mi-e rusine. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
nu am apucat sa citesc... dar din ultima foaie am inteles ca a fost ziua fetei tale Teo?
LA MULTI ANI!! Sa se faca mare, frumoasa si desteapta!!! Io am o gramada de treaba! Printez vreo 60 de desene....Is asa de ocupataaa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
uooof albi ...nu-i ziua fetei...dar urarile sunt binevenite oricum (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
are cineva idee ce sa manac dupa ce am mancat usturoi ca sa se duca mai repede mirosul? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
ceapa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ola chicas (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
la multi ani si de la mine spala te cu bicarbonat rozy |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
ceapa? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
mai...nu e vorba doar de mirosul gurii...dar am impresia ca eu diger greu usturoiul,ca si a doua zi dupa ce am mancat ma trezesc cu mirosul ala si o senzatie nasoala in stomac (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa folosesti cu placere si cadoul tau, am uitat sa spun asta de prima data (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)
Albi esti o zapacita. Si tu si soru-ta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu e ziua fetii, a primit cadouri ca a fost dl teo cris plecat si la intoarcere le-a cadorisit pe fete (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iar tu rozy mananca ceapa auzi la albi...(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Acum serios...nu prea ai ce face, poate stie divi mai bine cu bicarbonatul ala....sau poti manca multa verdeata, spala-te pe dinti bine-bine da' daca e sa-ti vina ceva pe gat tot degeaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca si eu tot asa patesc. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Poti manca mar sau boabe de cafea mirosul ti se duce dar disconfortul de la stomac poate cu o limonadacu ghimbir si menta yamy de altfel.
Bacardi si eu as vrea sa mai fiu copil tare frumoasa perioada, una dintre cele mai frumoase. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Si eu examen maine... nu foarte greu, dar destul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Philia, tu mai ai multe examene? Ca de cand tot ai si nu se mai termina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pare-mi-se ca mai multe decat mine. Mult succes maine, sa vii iarasi cu 10!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th June 2025 - 09:47 AM |
|