![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu am maine, ultimul..si ma multumesc si cu un 5 (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Mai am maine unu si sambata ultimul. Abea astept sa scap.
Sunt 7 examene in total (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Saru'mana pt urare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bafta maine tuturor gajicelor (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
bafta si tie Philia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
eu in primul an am avut 9 materii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Si eu o sa am 9 in semstrul 2 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Dar cei de la stat, de la jurnalism, au 3-4 examene. Si ma cam oftic (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Dar pan' la urma tot mie imi prinde bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (asta era asa...ca sa nu ma enervez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Doar 3-4?! hmm..esti sigura?! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Oricum mai mult conteaza nu cate sunt, ci cat de grele! Pe mine aproape m-au terminat nervos unele! Eu am terminat sesiunea de exact saptamana trecuta! Probabil voi le aveti mai putin aglomerate.. |
|
|
![]()
|
|
Dap. Stiu pe cineva care a terminat acum 2 ani si avea cam 3-4 pe semestru.
Probabil depinde si de anul in care esti, insa ea tot timpul zicea ca e lejer. Noi am avut cate 2 pe saptamana. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bafta dragutelor care mai au doar cateva examene! Sa le treceti si sa luati note frumoase!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
merci
sa fie noapte buna! |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am avut 7 sesiunea asta, ca si tine, Philia! Si ultimul e joi la mine, si ma multumesc si eu cu 5-ul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am fost in Plaza sa beau un frappe cu o prietena si m-am afumat ca o slanina de la pseudo-delimitarea fumatori-nefumatori facuta de cei de la Corner Cafe. Pe partea stanga, fumatorii, pe dreapta, nefumatorii, despartit de 1 m distanta, adica de culoarul de trecere de pe etaj (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Acum imi miros toate hainele si parul si nu-mi place. Si era plina plaza, si e numai marti si nu e valentine's day!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
lol
eu am avut vo' 15-16 deci nu e dracul asa negru la voi, fetele. LXN, ceva interesnt prin plaza? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th June 2025 - 07:47 AM |
|