![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu prea-s de bine Andreea. Asa se exprima mamai-mea cand o durea nu stiu ce (am uitat). Di, multa sanatate!
Felicitari Rozy si Meg! E momentul sa va faceti de cap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Io fusei la un examen medical rapid, pe care trebuie sa-l facem obligatoriu (medicina muncii). Sunt sanatoasa tun (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Alt motiv de sarbatorit (de parca ne trebuia unul) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Nu galcii lui Di, ci sanatatea ta tun. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
galcii.. poi alea din gat, galcele. chiar, ce sinonim mai au? #-o
hai ca o taiem si noi la piatza.. am ramas fara alea alea si al meu vrea supa :|.. tot rau se simte. kisssz |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Barbata-miu a zis: ca nu m-au cautat doctorii suficient (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . El are chef de glume permanent. Mie mi-e cam somn.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bre, sa nu stiti voi ce-s alea gilci?
GÂLCĂ, gâlci, s.f. (Pop.) 1. Inflamare a ganglionilor de la gât sau a amigdalelor; (concr.) umflătură rezultată în urma acestei inflamări; p. gener. umflătură (sub piele). 2. Fig. Nod sau porţiune mai îngroşată care apare la firele textile (toarse). – Din bg. glăki. gîlcă (-ci), s.f. – 1. Tumoare, umflătură, nod. – 2. Amigdală. – 3. (Pl.) Amigdalită. – Megl. golcă „nod“. Sl. galka „umflătură“ (Cihac, II, 113; Conev 92; DAR), cf. bg. gălka „inflamaţie a parotidei“, pol. galka „umflătură“. Din bg. glaka „fundul gurii“, după Drăganu, Dacor., V, 337; anterior indoeurop. după Lahovary 327. Cf. găluşcă. – Der. gîlcos, adj. (inflamat, umflat). Este dublet al lui galie s.f., (înv., glob), din pol.; şi al lui gălie, s.f. (rolă la războiul de ţesut). |
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
acuma intelesei, sar'na.
mai greu cu noi astia tehnicii, nu cunoastem toate cuvintele limbii romane |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
asa, amigdalite le zicea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Se vede ca nu sunteti oltence. Eu am aflat de galci de mica.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai nu e expresie olteneasca. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th June 2025 - 12:11 AM |
|