![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
asa, amigdalite le zicea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) amigdale, amigdalita e boala (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ie-te, cica nu stie tainele limbii romane! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meg, sunt amigdale. amigdalita a boala.
maat, sanatate. felicitari fetelor pentru examene. oofff, ce vremuri, bucurati-va de ele, ca nu se mai intorc! eu am o durere de cap de-mi plezneste. si simt o oboseala crunta. later: scuze Meg, se pare ac am scris in acelasi timp cu Andreea. This post has been edited by pescarush: Feb 13 2008, 05:46 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Sal'tare!
Am luat 10 si la ex asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bravo fetelor care au terminat.Eu mai am si sambata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) This post has been edited by Philia: Feb 13 2008, 06:08 PM |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yeeeelloww! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vreau si eu beuturica, sa ma duc mahmura la ultimul examen, sa nu mai fie asa dureroase cele 2 ore (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mie mi s-a pus o maaare pata sa-mi iau masina, dar cum fac asta daca nu am bani? (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Meg, sanatate baiatului tau! Altheea, ai avut control la firma? Di, baga lamai la greu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Hiellauu!!! Io-s tare bine dispusa ca mi-am luat liber de azi pana vineri si e asa bine e sa dormi pana la 10 si apoi sa te plimbi prin oras!Bine motivul principal e ca al meu da licenta zilele astea si am vrut sa-l sustin,sa ma duc cu el la facultate si sa-l astept ca o mama cicalitoare cand iese din sala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Da oricum taaaree bine e acasa!!Vreau sa ies la pensie!! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 ![]() |
Buna seara! Eu am avut o zi grea, dar a fost bine!
Di, sanatate multa! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saru mina... Eu sper totusi ca e o alarma falsa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 ![]() |
Asa sa fie! Dar da-i in cap inainte sa se intample invers... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Stiu, bre, ca nu e expresie olteneasca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar o stiu de mititica. La tara numai de galci se vorbea. Cred ca bunica-mea, daca o intreb, nici acum nu stie de amigdale (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd June 2025 - 08:12 AM |
|