![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
neataa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Vad ca toate suntem numai "inimioare" astazi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
BDL o cauta cu lumanarea! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Toate raspunsurile sunt "bine "gandite.
Bataie de joc! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata
Nu mai imi e somn yeeeeeeeeees ca tot adormita am fost sapt. asta. Brrrrrrrrr la noi iar frig si ningea dimineata marunt. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ce productiva a fost Meg (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Acum am terminat de citit . Frumos!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Szimcsi poate n-o fii departe de realitate sondajul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (am auzit si eu stirea la radio dar nu era vorba de sex era vorba de dragoste) si eu zic ca atunci cand e vorba de dragoste e bine sa speculezi orice moment dar si eu sunt cam romantica de fel.
This post has been edited by misssn7: Feb 14 2008, 10:28 AM |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata si de la mine! Nici noi nu sarbatorim aceasta zi americaneasca; dar azi cand l-am trezit pe al meu (cam tarziu ce-i drept, la 9, ca nu eram eu gata) m-am folosit de chestia asta ca sa nu se supere pe mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Am un somn in mine de zile mari; nu ma pot trezi mai devreme de 8.
Apropo de dragoste, mi-a placut vorba lui Calinescu: 'Nu trebuie sa inventez o zi ca sa iubesc' Va pupic si spor la trebi si bafta la examen Lxn! |
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...si mamai-mea e din Teleorman. Eu nu intelegeam ce vrea sa spuna cand zicea ca are galci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , dar bine ca ne-a pus Di aici definitia din dictionar. mai si io-s din teleorman, da nu am auzit de cuvantu asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) cre ca depinde de zona |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Happy Ballantine's day everybody!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
Andreea nu faci mancare ca mai devreme ma gandeam la tine ca faceam mancare seara tarziu. Imediat ma duc la somn ca maine iar sunt toata ziua somnoroasa. acuma vad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) s-a gatit azi noapte, bineinteles, am chinezarit cu totii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st May 2025 - 07:54 PM |
|