![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
neatza si de aici
multu, teocris (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) eu nu imi gasesc telefonul.. o fi pe silent uitat pe undeva si astept un telefon destul de important.. si trebuei sa ma apuc sa scotocesc pe aici dupa el. sa aveti o zi faina.. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
'neata! (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neataaa! Am scapat de seiuneee (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) Acum urmeaza asteptarea si notele (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Happy fuckin' jeudi day (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi place ca nu sunt singura care nu suporta 14 februarie, in sfarsit, cineva ma intelege si pe mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Roxi, multumesc de incurajari, acum trebuie sa ma tineti de frunte cand oi vedea lista cu notele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cine-i BDL? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu sunt sictirita tare azi. Vorba Andreei (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sunt arici! Nu vreau decat sa fiu lasata in boii mei (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Dragelor, eu maine plec la munteeeeee (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
Va fi si carnaval. Ceva idei mai fara bani dar cu multa imaginatie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ? Cu ce naiba sa ma imbrac? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pe mine m-a sunat acum al meu: Mergem si noi undeva diseara? NU! Mi-e somn, du-te singur (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
salutare, girlies! eu am primit acceptul pentru contractul nou. pe 23 martie, sunt in lisabona! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) acum mai tre sa rezolv cu carnetul de marinar de bahamas (IMG:style_emoticons/default/icecream.gif) o zi buna, dragelor!
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Foarte tare! La mine s-ar putea sa nu aiba acelasi efect, tinand cont ca sefa sta in birou cu mine.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Pe aia cu berea ai vazut-o?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th May 2025 - 12:52 PM |
|