![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Eu iar mi-s happy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am tras azi vocile ala de care va spuneam si a zis sefa ca am o voce mai deosebita si cu putin antrenament pot sa intru si pe radio si pe tv (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif) Bineinteles, cand am citit de proba nu am facut nicio greseala, dar cand m-a inregistrat am balbait vreo 2 cuvinte (IMG:style_emoticons/default/fool.gif) Ah si m-am distrat pe cinste cat am stat in emisie, vreo 2 ore, cu dj-ul (IMG:style_emoticons/default/band.gif) This post has been edited by Philia: Feb 14 2008, 06:07 PM |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Philia, ce frumos! Incepe sa-ti placa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Asa e si normal, ca daca nu-ti place meseria pe care ti-ai ales-o, s-o faci cum sila e cam greu.
Meg, scuze, am iesit rapid si n-am mai vazut ce-ai scris (am ceva trebi si intru si eu cand prind culoar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). Orezul mai bine-l faci alaturi si eu as pune si in ala niste ciuperci, mazare si morcov ras. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Roxi, imi place mult. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Acum sa vad ce o sa mai fie, dar am inteles de la cealalta fata care mai e la practica, ca vineri o sa terminam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si nu vreau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar asta e... usor- usor.... In alta ordine de idei, ce foameeee imi e (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Roxanici, am inventat altceva.
sa speram ca iese bine.. trag in poza mai acush. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-a dat maica-mea telefon sa dau drumul la tv, era la o emisiune de quiz o pereche originara din Romania, i-au spart pe toti! Raspunsurile pe care nu le stiau le-au, pur si simplu, scos printr-o logica subtila de oameni destepti si culti foc. M-au uns la suflet!
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, multumesc din nou (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zilele astea ti-am tot multumit, ma gandesc serios sa-ti fac o statuie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fluturas, Bahamas placut iti doresc! Trebuie sa fie foarte tare sa zburzi prin tarile si marile calde (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Philia, poate ii vrajesti pe cei de la radio si te fac parte din echipa, mai ales daca ai o voce buna pentru ei! Yupppii, a trecut si Valentine's day ... Pazea, vin 1 si 8 martie, alt motiv de mers in piata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
numai noi pe aici Lxn, se pare..
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor citoscopia la vezica se face cand esti suspectat de cancer sau doar sa vada cat de grava e infectia?
E vb mama in urma unei raceli groanice si netratata de mult a urinat sange Va rog care stiti? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt si eu, dar depun armele in curand. Citeam de zor articolele scrise de Pink despre machiaj.
Va pup si noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Fluturas, Bahamas placut iti doresc! Trebuie sa fie foarte tare sa zburzi prin tarile si marile calde (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Saru`mana. Sa fie! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th May 2025 - 04:14 AM |
|