![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
fluture,sa-mi pozezi un bronzatel bunoc pe una din plajele pe care ai sa le vezi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
ii cer si numarul de telefon, rozel. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Divi, imi pare rau pentru mama ta, multa sanatate ii doresc!
Noapte buna, fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
fluturas, felicitari! deci chiar pleci in Bahamas! ai vazut? am avut eu asa, un feeling. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) multa bafta!
divi, multa sanatate mamei tale. nu stiu ce inseamna analizele alea, dar sper sa nu fie nimic grav. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Multa sanatate si din partea mea mamei tale, divi!! Sa ne tii la curent! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
This post has been edited by sweet_girl: Feb 15 2008, 04:31 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Fetelor, nu stiu cum a fost ziua voastra ieri, dar: My Valentine's Day kicks your Valentine's Days asses! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata
Fluturel ce fain, cred ca de abia astepti sa pleci, cineva acolo sus te iubeste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Tineti-mi pumnii ca ma duc la test la engleza in 5 min. Inca nu m-a apucat tremuriciul meu obisnuit.
Revin dupa 12. Mie mi-a luat mr. roxanica ieri 3 frezii, ca s-a gandit el ca nu mi-a mai luat demult flori (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Multa bafta Roxi lasa emotiile ca mai mult te incurca.
This post has been edited by misssn7: Feb 15 2008, 10:00 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th May 2025 - 01:05 AM |
|