![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Da. Am improvizat.
Ma costumez in bucatar!! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Am un sort din acela lung pana la glezne, mai pun o bluza alba si deasupra ei un tricou marinaresc, am facut rost de un "coif"de bucatar.Asortez un tel si un polonic. Am de gand sa-mi fac si o mustacioara rasucita la colturi (cu creionul dermatograf) Mr. va fi vagabond.I-am "compus"si lui o tinuta super Sper sa aduc si ceva poze,sa aveti si voi de cine sa radeti copios (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
have a lot of fun teo!
si neaparat vrem poze!! io plang!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) muncesc maine 'tui ceapa caprii ma-sii! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yellow fetele cucuietele!
Cred ca-i fur titlul lui Fluturas si ma voi numi azi LxnCuReactie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dupa ce am dormit aproape 12 ore azi noapte, m-a apucat un chef de curatenie cum rar mi se intampla. Am facut ordine in camera lui mr.lxn, golit un dulap cu acareturi si sters fiecare colt de camera de praf, acum straluceste, apoi am gatit, spaghete napoletane, dar asa ne era de foame ca am uitat sa le pozez (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Teo le chef, mini-vacanta placuta! (IMG:style_emoticons/default/chef.gif) Albi, pare rau ca muncesti si maine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Diana, ce-ti mai fac amigdalele? Ti-a trecut raceala? In bucuresti avem un strat de zapada mic si fulgi mari care se tot cern din cer (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 ![]() |
Buna seara! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
E o minunatie ce se intampla afara, dar eu asteptam sa vina primavara. Sunt chiar dezamagita. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Lex si eu fusei cu reactie. Am avut progarm de curatenie imediat ce am aterizat dela serviciu. Bineca s-a terminat programul. Ma incolo o sa fac pizza pentru băiet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Īn cinstea lu' uichendu' ce vine!
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/KITTENSrelaxation.jpg) (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/kittens-playing.jpg) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, ce-i uichendu ce vine? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cum ce e, dom'le? : e week-end-u' care abia a inceput! adica relaxation time...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu muncesc maine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th May 2025 - 05:38 AM |
|