![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu beau o bere.
ar trebui sa mananc, da' ideea de mancare ma face sa vomit, sunt intr-o criza prelungita de fiere si stres de vreo saptamana. incerc sa mananc da nu prea-mi iese, parca vad ca ajung ca asta primavara, cand numai ideea de mancare ma facea sa ma ascund (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Andreea, incearca sa mananci ceva usor, orice, dar mananca. Ca te trezesti cu vreun ulcer de toata frumusetea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu bag in mine compot de visine...as putea manca o galeata!!! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)
|
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
gauri in stomac este de mult.
am ceva pui prin frigider, si e bun. da mi s-a intors stomacu' numai la idee. azi mi s-a facut rau de masina. in timp ce conduceam. in viata mea nu am avut asa ceva. nu intelegeam ce se intampla cu mine |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si doctorul zice sigur ca ti se trage de la fiere?
|
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
la doctor n-am ajuns inca, da de 10 ani trag de ea. n-are de la ce sa fie altceva (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) - pe fond de stres extrem, am organismul si imunitatea varza. sper sa nu iau vreo boala contagioasa ceva, ca daca zboara pe langa mine si cel mai mic microb aia sunt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/innocent.gif) Incearca sa te gandesti si la tine din cand in cand. Munca munca, dar nici sa lesini pe tastatura.
Vorba unei colege: Daca esti prea stresat, ce vii la munca?... du-te la Herculane! |
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
ghinion, unii nu pot pleca la herculane (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si-n general, ascunsul/fugitul/ignorarea problemelor nu le si rezolva.
asta e (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) in fond mi-o fac cu mana mea, n-ar trebui sa ma plang atat, ca o baba. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Felicitari celor care au scapat de examene, de fapt cred ca mai e doar Philia cu unul, parca...
Teo, distractie placuta in minivacanta!! Lxn, felicitari pentru curatenie si toate cele! pe mine ma apuca raaar "nebuneli d-astea" mai bine le fac pe bucatele... Andreea, si eu am avut probleme cu stomacul si am dres-o cat de cat, rontaind tot timpul ceva sticksuri mai nesarate. Alea nu stiu daca fac rau la fiere. Dar s-a dres gastrita de la stomac, macar am adormit-o... Mai am o prietena care din cand in cand are cate o criza de fiere si stiu ca e nasol rau... cred ca cel mai bine ar fi sa inveti cateva metode de relaxare. Bine, stiu, usor de zis, greu de facut... Fetelor, eu mi-am propus sa fac pomana lui taica-miu maine, ca-l tot visez in ultima vreme... Tineti-mi pumnii va rog, ca pe meleagurile astea n-am facut coliva pana acum, oricum n-am facut eu de prea multe ori...asa ca am emotii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu am produs/mancat niste biscuiti spritati si am baut o limonada cu ghimbir. Apropo de ghimbir zice-se ca e bun si la raceala.
Maine poate bag si eu un compot ca mai am niste visine la congelator, alalaltul care l-am facut in borcane l-am mancat de mult fiica-mea cu mine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th May 2025 - 02:40 AM |
|