![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nici la mine nu prea se mai poate...(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Traiesc intr-o camera de burlaca, cum s-ar spune! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce floricele frumoase ati pus voi aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
o sa incerc sa fac si eu poza la ale mele, mi-a cumparat surioara mea un ghiveci cu gerbere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu iubesc florile dar nu-s capabila sa le ingrijesc. Toate cate am avut s-au impuricat sau au murit. Asa ca m-am lecuit de adus acasa si ma bucur privindu-le afara.
Eu mi-s vrednica de ieri. Curatenie in juma' de casa, iar azi mancare pentru saptamana viitoare. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-s vrednica de ieri. Curatenie in juma' de casa, iar azi mancare pentru saptamana viitoare. Eu tocmai pe dos azi, mi-a ajuns sa tot alerg dintr-o parte intr-alta si sa tot fac trebusoare. Azi nu fac nica, numai niste mancare. Dupa amiaza, pe la patru, ma duc sa casc ochii la targul de turism. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) deja targ de turism? la noi incep abia prin aprilie.
Sa ne povestesti ce destinatii te-au atras! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma duc sa vad ce spun despre destinatiile deja alese de noi.
Incepe, pe zi ce trece, sa-mi para rau ca am ales Hawaii-ul pentru concediul mare de anul asta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
salutare
eu am ajuns acasa.. in viata mea n-am mai facut atat pe drum (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) cred ca vreo 6-7 ore.. a fost groaznic drumul pana la buzau. si ninge la noi.. sau e soare? hm, alternativ. mistooo florile. eu abia astept lacramioarele (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
gata! curat in toata casa, caine spalat, eu spalata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Gata cu examenele! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
Luat si asta cu 9 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
congrats Philia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 07:57 PM |
|