![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) si felicitari pentru fetele cu curatenia!!
Felicitari si tie Philia, pentru examen, ar cam trebui sa fie ceva distractii pe la bar, presupun;) Andreea, da, si eu mai dau cand il visez, dar aici e cam greu ca nu zic bogdaproste...noroc ca mai am si ceva colegi romanidar e totusi altfel ca in Romania... Am facut-o si p-asta, multumesc lui Dumnezeu. Coliva zic eu ca putea sa iasa si mai buna, adica ar fi trebuit sa o fierb mai mult nitel. Eu in Ro o fierbeam la "oala minune" si aici n-am...asa ca nu prea am reusit eu sa-mi dau seama cat sa o tin la fiert. Ii duc Pescarushei si da ea verdictul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) multzam de flori sunt superbe, si mie mi s-a cam luat de la atata zapada, desi imi place cand ninge, numa ca e prea lunga iarna (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Vreau miros de liliac, zambile, frezii si sa vad ghicei ca si voi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Noapte buna fetele |
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
cand eram in delegatie si se intampla sa-l visez, dadeam de pomana colegilor de acolo, le explicam frumos ca e un obicei romanesc si ca trebuie sa zica "bogdaproste" si era ok. nimeni nu refuza un fruct, un biscuite, o cafea... o chestie din asta inofensiva.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari pt examene, philia! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Cred ca ai asteptat clipa in care sesiunea o sa se termine. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
In momentul in care se termina, eu nu mai aveam nici macar forta sa ma bucur, eram super lesinata, sfarsitul era ca mecca in timpul ei, iar la final imi dadeam seama ca plutesc. aaa, sinoi vrem flori si ghiocei cat mai repede, azi in juma de ora afara a ajuns asa: (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC04041.jpg) Pesemne ca au venit babele mai devreme, iar in martie o sa fie mai mult soare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Felicitari Poke, iei bursa inseamna (IMG:style_emoticons/default/super.gif)
Noi am fost la ski maine mergem iara, maine cred ca o sa fie mai fain ( azi mai erau si portiuni cu gheata pe partii si cam buluceala) ca atunci cand am plecat ningea strasnic si mai batea si vantul.Un pic cam frig dar altfel tare bine. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cata energie aveti Missn, toata ziua sunteti la ski! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Eu am leguminat azi toata ziua, m-am "refacut" dupa o saptamana plina si acum ar trebui sa ma pregatesc sa ies in oras. Pe cuvantul meu, leguminatul asta mai mult ma oboseste!! (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Sper sa imi incarc altfel bateriile! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Walpu, sa fie asa cum spui tu: un martie plin de soare, ma deprima vremea asta..! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) This post has been edited by sweet_girl: Feb 16 2008, 08:27 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Sweet ne place tare, acum si fiica-mea a inceput sa se dea singura asa ca nu mai e asa greu, (inainte mai coboram unul dintre noi cu ea intre picioare sau ramaneam unul jos cu ea si se dadea unde era mai lina panta) cum ninge proaspat si daca nu avem treburi prea presante de facut, o tulim la ski. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu m-as duce in fiecare zi dupa capul meu doar ca mi-e teama sa merg singura cu fiica-mea pe drumul de Poiana ca numa' intr-o serpentina e tot drumul si eu in aprilie fac un an de cand am luat carnetul, inca sunt cu lamaia in geam.Asa ca in week-end profitam cat putem.
O seara cum vreti voi sa aveti. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Va invidiez, Missn! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Avantajul de a avea muntele aproape..si multa energie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Voi ati terminat acum examenele si eu de saptamana viitoare incep facul (nu va ganditi la prostii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) This post has been edited by sweet_girl: Feb 16 2008, 08:42 PM |
|
|
![]()
|
|
Asta cu muntele e drept ca e un avantaj, de Poiana altfel suntem satui dar cand vine vorba de ski deja se schimba treaba.
Daca iti spun Sweet ca azi dimneata aveam o lene in mine (m-am culcat si tarziu cred ca era 12 jumate) de ma uitam la al meu sot si ma gandeam ce i-o fii venit sa mergem la ski, cand am ajuns sus deja imi trecuse toata lenea. |
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
am terminat de bucatarit. ba am reusit si sa mananc ceva (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) acum ma chinui s-o tin in stomac
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna seara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 05:15 PM |
|