IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1360 1361 1362 1363 1364 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
3A
post Feb 16 2008, 07:04 PM
Post #13611

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) si felicitari pentru fetele cu curatenia!!
Felicitari si tie Philia, pentru examen, ar cam trebui sa fie ceva distractii pe la bar, presupun;)

Andreea, da, si eu mai dau cand il visez, dar aici e cam greu ca nu zic bogdaproste...noroc ca mai am si ceva colegi romanidar e totusi altfel ca in Romania...

Am facut-o si p-asta, multumesc lui Dumnezeu.
Coliva zic eu ca putea sa iasa si mai buna, adica ar fi trebuit sa o fierb mai mult nitel. Eu in Ro o fierbeam la "oala minune" si aici n-am...asa ca nu prea am reusit eu sa-mi dau seama cat sa o tin la fiert.
Ii duc Pescarushei si da ea verdictul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

multzam de flori sunt superbe, si mie mi s-a cam luat de la atata zapada, desi imi place cand ninge, numa ca e prea lunga iarna (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Vreau miros de liliac, zambile, frezii si sa vad ghicei ca si voi!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Noapte buna fetele
Go to the top of the page

+Quote Post
Andreea_M
post Feb 16 2008, 07:23 PM
Post #13612

Musafir

cand eram in delegatie si se intampla sa-l visez, dadeam de pomana colegilor de acolo, le explicam frumos ca e un obicei romanesc si ca trebuie sa zica "bogdaproste" si era ok. nimeni nu refuza un fruct, un biscuite, o cafea... o chestie din asta inofensiva.

+Quote Post
walpurgik
post Feb 16 2008, 07:24 PM
Post #13613

Musafir

Felicitari pt examene, philia! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Cred ca ai asteptat clipa in care sesiunea o sa se termine. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
In momentul in care se termina, eu nu mai aveam nici macar forta sa ma bucur, eram super lesinata, sfarsitul era ca mecca in timpul ei, iar la final imi dadeam seama ca plutesc.
aaa, sinoi vrem flori si ghiocei cat mai repede, azi in juma de ora afara a ajuns asa: (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC04041.jpg)
Pesemne ca au venit babele mai devreme, iar in martie o sa fie mai mult soare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 16 2008, 08:06 PM
Post #13614

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Felicitari Poke, iei bursa inseamna (IMG:style_emoticons/default/super.gif)
Noi am fost la ski maine mergem iara, maine cred ca o sa fie mai fain ( azi mai erau si portiuni cu gheata pe partii si cam buluceala) ca atunci cand am plecat ningea strasnic si mai batea si vantul.Un pic cam frig dar altfel tare bine.

+Quote Post
Cindy
post Feb 16 2008, 08:26 PM
Post #13615

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Cata energie aveti Missn, toata ziua sunteti la ski! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Eu am leguminat azi toata ziua, m-am "refacut" dupa o saptamana plina si acum ar trebui sa ma pregatesc sa ies in oras. Pe cuvantul meu, leguminatul asta mai mult ma oboseste!! (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Sper sa imi incarc altfel bateriile! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Walpu, sa fie asa cum spui tu: un martie plin de soare, ma deprima vremea asta..! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Feb 16 2008, 08:27 PM

+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 16 2008, 08:35 PM
Post #13616

V.I.P.

Sweet ne place tare, acum si fiica-mea a inceput sa se dea singura asa ca nu mai e asa greu, (inainte mai coboram unul dintre noi cu ea intre picioare sau ramaneam unul jos cu ea si se dadea unde era mai lina panta) cum ninge proaspat si daca nu avem treburi prea presante de facut, o tulim la ski. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu m-as duce in fiecare zi dupa capul meu doar ca mi-e teama sa merg singura cu fiica-mea pe drumul de Poiana ca numa' intr-o serpentina e tot drumul si eu in aprilie fac un an de cand am luat carnetul, inca sunt cu lamaia in geam.Asa ca in week-end profitam cat putem.
O seara cum vreti voi sa aveti.

+Quote Post
Cindy
post Feb 16 2008, 08:40 PM
Post #13617

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Va invidiez, Missn! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Avantajul de a avea muntele aproape..si multa energie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Voi ati terminat acum examenele si eu de saptamana viitoare incep facul (nu va ganditi la prostii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Feb 16 2008, 08:42 PM

+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 16 2008, 08:46 PM
Post #13618

V.I.P.

Asta cu muntele e drept ca e un avantaj, de Poiana altfel suntem satui dar cand vine vorba de ski deja se schimba treaba.
Daca iti spun Sweet ca azi dimneata aveam o lene in mine (m-am culcat si tarziu cred ca era 12 jumate) de ma uitam la al meu sot si ma gandeam ce i-o fii venit sa mergem la ski, cand am ajuns sus deja imi trecuse toata lenea.

+Quote Post
Andreea_M
post Feb 16 2008, 09:20 PM
Post #13619

Musafir

am terminat de bucatarit. ba am reusit si sa mananc ceva (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) acum ma chinui s-o tin in stomac

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 16 2008, 09:46 PM
Post #13620

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Buna seara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1360 1361 1362 1363 1364 > » 
Closed TopicStart new topic
8 User(s) are reading this topic (8 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2025 - 05:15 PM