![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Seara buna, Szi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara si de aici... eu nu's in apele mele... nu's nici macar in apele altcuiva... cred ca sunt... in aer (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce ai Lexu?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
missn'.. norocoaso .. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
noapte buna |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu, rozy... n-am avut cea mai buna zi astazi, insa se mai intampla si din astea... don't worry about me, imi trece, toate trec, pana la urma, intr-un fel sau altul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
n-am somn (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) mai e cineva in bar? sau ati fost date afara si trimise la somn? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu n-am somn, fluturas... bantui ca nebuna pe aici... si tot nu mi-e somn, dar cred ca-i cazul sa ma bag totusi in pat ca-i tarziu. Noapte buna!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neaaaata! In caz ca va intrebati cine se trezeste duminica devreme, iata-ma-s! Guilty as charge! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata si de la mine! Philia, felicitari!
Lxn (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Andreea cum te mai simti? Pesca, a fost buna coliva lui aaa? Fanny, pesemne ca tu oi fi la munca, ca altfel nu-mi inchipui vreun motiv sa te trezesti duminica cu noaptea-n cap. Mi-am facut o baita, cu scrub si am pielea asa de fina (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Mi se terminase din vara scrub-ul si n-am mai cumparat altul. Uitasem cat e de bun. O intind la o repriza de meditatii de 4 ore peste putin timp. Va pup si-o duminica placuta! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
Sar'mana Roxi (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Si eu am facut baie asa cu noaptea in cap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Spor la meditatii! This post has been edited by Philia: Feb 17 2008, 10:25 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 04:47 PM |
|