![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu vreau neagra, fara zahar.
sar'naaaa!!! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
'neataaa. ma doare capul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 ![]() |
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
sar'na mps, dar la mine se rezolva de cele mai multe ori cu o cana zdravana de cafea (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 ![]() |
Pai ia-o pe aia de mai sus ca e fierbinte si tare! Sa fie cu leac! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si pe mine ma doare capul...de vreo 3 zile (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Partea buna e ca am ajuns ieri la Budapesta, dupa indelungi frustrari si peripetii pe care l-am scris pe blogul lui Szi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De distractie nu s-a pus problema, ca nu am fost sa ne distram, am fost la shopping. Am plecat dimineata si ne-am intors noaptea, deci am avut parte de vreo 4-5 ore de shoppuit contra cronometru. Oi pune mai tarziu la topingul cu Ce ati mai cumparat poze si detalii. Acu sunt doar franta de oboseala. |
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
rozy baga si o bere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
acuma vaz. wow angel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ce duamna te-ai facut te duci la shopping in strainezia |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Angel, ma bucur ca ai reusit in cele din urma. Nu-i asa ca acum pare cu atat mai placuta excursia, cu cat ai obtinut-o mai greu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da mai...mare duamna ce sa zic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) M-am dus la shopping in strainezia ca e mai moca decat la noi, nu de alta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Szi...sincer NU ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Preferam sa ma duc fara atata bataie de cap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mie imi plac lucrurile simple si obtinute usor...mai nou (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mie tot alea greu de obtinut imi plac mai mult. Parca au un gust mai bun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 12:41 PM |
|